Júniusi kedvencek

7:54 Varjúlány 0 Comments



A júniusom elég vegyesen telt, az első néhány napban még sok teendőm volt, utána viszont tíz napra szinte minden kötelességem alól mentesítettem magam, nagyon, nagyon régen volt már ilyen, rám is fért már egy kis pihenés. :)

De vágjunk is bele a kedvencekre. Sok rúzs, szájfény áll közel a szívemhez, de még egyetlen ajakkence sem volt, amibe sikerült volna annyira belezúgnom, mint a MAC Lady Dangerbe. Régóta vágytam már rá, aztán mikor alkalmam adódott beszerezni, majdnem elbizonytalanodtam... olyan jó, hogy mégsem így történt. :)
Az utóbbi két hétben nem volt olyan nap, amikor nem ez az őrült piros rúzs került a számra, viszont még június elején sokat használtam egy ajakbalzsam-szájfény hibridet, a Clarins Instant Light Natural Lip Perfectort, erről a napokban szeretnék is írni.:)



Ebben a hónapban a szám előnyt élvezett, a szememre két kivételtől eltekintve ugyan az került, bőrszínű festék és valami sötét, szemceruza vagy tus a pillákhoz. A Painterly és a Maybelline Master Precise tus már jól bevált páros, még a hőséget is egész jól bírták.


Bronzosítót viszonylag ritkán használok, azonban a H&M bronzerének sikerült befurakodni a reggeli rutinomba a Mac Supernova pirosító társaságában, szerintem nagyon szépek együtt.:)


A sárga Lovely Baltic Sand lakkról még nem is írtam nektek, pedig megérdemli, ó, de még mennyire megérdemli! A Maybelline French White egy régi-új felfedezés, korábban is szívesen használgattam, de mindig valamilyen fedőlakkal. Most viszont gondoltam egy merészet, és elkezdtem magában hordani, rájöttem, hogy nem is olyan furcsa a csupa fehér manikűr.
A Royal Blue-ról nemrég számoltam be nektek, az állaga nagyon hasonló az OPI lakkokéhoz.:)


Két parfümöt használtam előszeretettel, az Eternity Aquát a nagyon meleg napokon, máskor pedig a Cartier Baiser Volé EdT-t. Ez utóbbival elég érdekes a viszonyom, mindenképp szeretnék majd egy bejegyzést szentelni neki.:)
Megint rengeteg kiegészítőt hordtam, legtöbbet ezt a baglyos medált, magam is meglepődtem rajta, hogy milyen sok ruhámhoz illik.:) 


Május végén levágattam a hajam, majd a hónap elején nagyon küzdöttem vele, jóformán egy szénakazallal a fejemen jártam-keltem. Aztán eszembe jutott egy, a fiókomban lapuló kence, a Fleur de Santé hajsimító kréme, mióta ezt is bevetem, már egész elfogadható a frizurám.:)


És még egy utolsó kedvencet muszáj megemlítenem: a Palmolive Thermal Spa tusfürdőt, issteni illata van, a kánikulában nagyon jól esett vele a tusolás.:)


Nektek mik voltak a kedvenceitek júniusban?:)

0 megjegyzés: