Kedvencek: L'Oréal

13:02 Varjúlány 0 Comments


Tudom, hogy a L'Oréal sokaknak nem a szíve csücske, és bevallom, nekem sem szimpatikus például a legtöbb reklámkampányuk, a termékeik közül viszont jó néhány bevált.:) 


 1. Color Riche Le Vernis körömlakk

Többször is áradoztam már a márka lakkjairól, a színek csodaszépek és akad köztük jó néhány különleges árnyalat is, tartósak, az ecsetük is szuper és a formulájukra sem tudok rosszat mondani. Az egyetlen, amit sajnálok, az az, hogy viszonylag kis kiszerelésben kaphatók, így gyorsan fogynak, holott nem a legolcsóbbak, de szerencsére gyakran kaphatóak kedvezményesen.:)


2. Lash Architect 4D szempillaspirál

Sok dúsító spirál kapható, valamivel kevesebb, ami tényleg hatékony is, de ettől is nehezebb hosszabbítást ígérőt találni - pláne olyat, ami működik is.
A fenti egy ilyen ritka kivétel, ugyanis tényleg látványosan hosszabbítja a szempillákat. A keféjével nekem nagyon gyorsan sikerült megbarátkozni, és amit nagyon kedvelek benne, az az, hogy amellett, hogy tartós, könnyű lemosni.


3. Glam Shine 6H szájfény

A legtartósabb szájfény, amivel találkoztam. Igaz, az állaga ragadós és a legtöbb árnyalat csillámokat is tartalmaz, de nekem ez nincs ellenemre, mert a (nem) kopása még néhány rúzst is leköröz.
Az illata finom, az applikátora tökéletes, és több mindennapi, hordható színben is kapható. 




4. Color Infaillible szemhéjpúderek

Az hiszem, a többségnek nem kell bemutatom ezeket a különleges festékeket.:) A lazán préselt állaguk zseniális, a pigmentáltsággal sincs gond és a tartósságuk is kifejezetten jó. Egyedül az áruk az, ami nem a legbarátságosabb, de például kuponnal, féláron már tényleg nagyon jó vételek.:)


5. Color Riche Les Ombres szemhéjpúder

Igazából nem csak konkrétan ezt a családot szeretném kiemelni, hanem a L'Oréal összes mini, hármas-négyes palettáját. Én mindnek elégedett vagyok az állagával, nem porolnak nagyon, nem túl puhák, de nem is kemények, viszonylag pigmentáltak és a színösszeállításaik is harmonikusak. Ha paletta a Rossmann-Dm kínálatából, én náluk néznék szét.:)

+ 1, ami nem vált be: Infaillible Lip Duo ajakrúzs


A legszörnyűbb, legrettenetesebb (nem túlzok!) ajakkence, amivel valaha találkoztam. Kellemetlen illata van, borzasztóan szárít és nagyon, nagyon csúnyán kopik. Jaj, és még az ára is elég borsos.

Amit még a fentieken kívül meg kell említenem, azok az alapozók. Én úgy gondolom, abban is elég erős a márka, az egyik kedvenc alapom a már sajnos nem kapható Accord Parafit, de a mostani kínálatban is van néhány szimpatikus darab.:)


Ti mit szerettek, mit nem szerettek a L'Oréal-tól?:)

0 megjegyzés: