Kedvencek: Bourjois

8:07 Varjúlány 0 Comments

Többször megkérdezték már, melyik sminkmárka áll hozzám a legközelebb, és eddig hosszas gondolkodás után mindannyiszor a Bourjois volt a válaszom, azt hiszem, ez már sokat elárul a termékeikhez való viszonyomról.:)



1. Sminklemosó érzékeny szemre

Magam is meglepődtem rajta, hogy mennyire jó ez a lemosó. Ugyan a vízálló smink eltávolításához nem a legideálisabb, de érezhetően frissíti, hidratálja a bőrt, és valóban nagyon kíméletes a szemhez. Ráadásul nagyon sokáig kitart a flakonban lévő 200 milliliter, de ha el is fogy, bármennyire is szeretek kísérletezni, biztosan újraveszem.:)


 

2. Rouge Edition rúzsok

A strapabíró csomagolás kiemelkedő formulájú ajakkencéket tartalmaz, nem túl lágyak, így nem hajlamosak a mászkálásra, viszont mégis vannak annyira krémesek, hogy kellemes legyen a viseletük.


3. Egyrészes szemhéjpúderek

Nehéz volt döntenem a szemhéjpúderek és a nagyon népszerű pirosítók között, de végül az előbbiekre tettem a voksom, mert textúra tekintetében ezeket tartom a legjobbnak. Biztos vagyok benne, hogy nem szeretné mindenki, mert kemények, azonban ezért cserébe egyáltalán nem porolnak, és vizesen használva hihetetlenül szépek.


4. 10 Jours körömlakkok

A 1 Seconde lakkokat is nagyon szeretem, de a tíz napos tartósságot ígérő család még közelebb áll a szívemhez. Az ecsetük első pillantásra talán rémisztő lehet, de nagyon könnyű vele körmöt pingálni, az állaguk is rendben van, és a tartósságra sem lehet panasz.


5. Bourjois Healthy Mix korrektor

Finom illat, közepes fedés és kifejezetten kellemes állag, nem is értem, miért hanyagoltam jó ideig ezt a korrektort. Sajnos a sok pozitívum mellett van gyengéje is, viszonylag kevés árnyalatban kapható, és azok közül is mind sárgás tónusú, de aki talál a bőrszínéhez passzolót, annak érdemes tennie vele egy próbát.

+1, ami nem vált be:


Egy-két éve a márka ajakra valói nem voltak éppen acélosak, sem az Eau de gloss szájfények, sem a Docteur Glamour rúzsok nem váltak be. Az állaguk és az illatuk egyaránt kellemetlen volt, de szerencsére azóta sokat fejlődött a márka rúzs- és szájfénykínálata.


Ti mit szerettek, mit nem szerettek az Bourjois-tól?:)

0 megjegyzés: