Decemberi-januári újdonságok

6:49 Varjúlány 0 Comments


Decemberben és januárban (bár talán novemberben beszerzett dolgok is vannak itt) elég sok sminktermékkel és körömlakkal bővült a készletem. Csak annyit tudok felhozni mentségként, hogy mostanában a szokottnál több dolognak értem a végére, ha végre kicsit jobb fényviszonyok lesznek, és akad egy kis időm a fotózásra, jön is egy hosszú Elfogyott!-bejegyzés.

De visszatérve a szerzeményekre: nem voltam biztos benne, hogy ezeket most csak így, "zsákmányként" is meg kell mutatnom nektek, pláne, hogy van, amiről már írtam bővebben is. Mégis úgy döntöttem, ám legyen, mert már én is összekuszáltam, hogy mi az, amiről már beszámoltam, mi az, aminek a tesztje a piszkozatok között van és mi olyan, aminek a kipróbálásáig még nem jutottam el, úgyhogy ez egy összegzés is egyben. :)

A fenti theBalm highlighterre már nagyon hosszú ideje vágytam, végül akciósan csaptam le rá, és már most elárulom, egyáltalán nem bántam meg. Vagyis de, mégis megbántam valamit: azt, hogy nem hamarabb ruháztam be rá.


A L'Oréal új szájkencéit rémesen drágának tartom, de szerencsére karácsony előtt elég tűrhető áron is ki lehetett fogni őket, én előbb a sötétlila Milady-t hoztam el, aztán majd a piros Juliet-et. Ha semmi nem szól közbe, a következő héten megmutatom őket élesben is. :)


Bármilyen hihetetlen, kifogytam szempillafestékből. Pontosabban nem, ez így mégsem igaz, egy mini ArtDeco-m lenne, viszont valahányszor használtam, utána mindig könnyezni kezdtem. Soha nem fordult még elő velem ilyen, úgyhogy kénytelen voltam benne keresni a hibát és lecserélni.

A Maybelline spiráljait régebben nagyon szerettem, ráadásul akciósak is voltak a márka termékei, így azt hittem, biztosra megyek, és beruháztam egyre. Csakhogy az első pár alkalommal még nagyon nem tetszett az, amelyiket először választottam, így roppant logikus módon vettem egy másik típusút is, azzal szerencsére már jobban indult a kapcsolatunk.
Azért titkolózom, mert egy összehasonlító tesztet szeretnék készíteni róluk, és nem akarom előbb elárulni, melyik melyik. :)


A L'Oréal Wasabi Hint fantázianevű lakkjával lassan már egy éve szemeztem, így mikor november végén-december elején akciós volt, nem haboztam sokat. Ennek ellenére még nem jutottam el a kipróbálásáig, de abban így is biztos vagyok, hogy tavasszal és nyáron szeretni fogom.

Az IsaDora matt rúzsain sokáig törtem a fejem, aztán mire végre Odil hatására rászántam magam a vásárlásra, addigra elfogyott az összes nekem tetsző szín. Egy Bourjois Shine Edition-nel vigasztalódtam, végül is ezeket is jó ideje nézegettem már. :)


A Catrice kifutó termékei közül nem hatott meg túl sok minden, a Mint Me Up-ot viszont nem hagyhattam ki, amióta először megláttam, tudtam, hogy kell nekem, csak az volt a kérdés, hogy mikor csapok le rá. Megtörtént, kipróbáltam, lefotóztam, hamarosan jön a bejegyzés. :)

A Maybelline French White lakkom vészesen fogy, plusz ami azt illeti, az egy dolog, hogy a fedése rendben van, viszont az állagát nem szeretem. Annyira sűrű, hogy én képtelen vagyok vele szépen, egyenletesen körmöt festeni, így csak alapként tudom használni. Keresni kezdtem hát az utódját, és Max Factor-éknál a Snow White személyében meg is találtam, ráadásul lényegében féláron.


Nem, nem, nem és nem akartam több lakkot, de a Lovely Snow Dust sand szépségeit nem lehetett kihagyni. Legalábbis én nem voltam képes rá.
Ezekről nem hiszem, hogy fogok egyenként írni, nem sok értelme lenne már, viszont azt muszáj megjegyeznem, hogy bár engem is meglepett, bizony az arany lett a favoritom. Pedig én tényleg nem vagyok oda az arany dolgokért, ez viszont csodaszép. Ha találtok még belőle valahol, ne hagyjátok a polcon. :)


Azt hittem, az Essence kiárusítást mindenestől kihagyom, de nem így lett. Bánom is meg meg nem is.

Amiért nem bánom, az a fenti pigment. Már a januári kedvencek között is szerepelt, a Pure Love névre hallgat. Remek kis darab, tényleg nagyon megszerettem. :)

Tudjátok, hogy nálam a körömügy maximum egy csillámos fedőlakkal le van tudva, a különleges technikákat nem nekem találták ki, de a plüss manikűrt nagyon szerettem volna kipróbálni. Az Essence bordó porával már ősszel is össze-összekacsintottunk, de nagyon drágának találtam.
Kipróbáltam, nem is annyira egyszerű kivitelezni, mint hittem és nagyon kényes. Pontosan annyit ért, mint a kifutó ára, többet semmiképp.


A bogyószínű matt ajakkrémet annyira megszerettem, hogy eldöntöttem, a piros is kell. Aztán némi hezitálás után a Velvet Rose is becsúszott a kosaramba.
A Silky Red-et nem bántam meg, még úgy sem, hogy rajtam nem határozott piros, hanem kicsit pinkes, a világos viszont nem az igazi. Szép, csak nem rajtam, nem az én színem sajnos.


És igen, ez az, amit nagyon bánok. Még ki sem próbáltam, mert nem merem, de így is verem a fejem a falba miatta. Hogy hagyhattam, hogy a szépsége elvegye a józan eszem? Mert hogy szépnek szép a Chic reloaded (az üvegében legalábbis), afelől nincs kétségem. Viszont az eddigi tapasztalataimból kiindulva a minősége gyatra lesz. Ha bátor leszek, és szembe merek nézni a helytelen döntésemmel, majd felkenem. Addig meg csak nézegetem.


A Catrice lakkokat már mutattam a facebookon, kettőről már ki is fejtettem a véleményem, csak azért szúrtam be egy képet róluk, hogy teljes legyen az összesítés. Jaj, és hamarosan a maradék kettőről is írok. :)


Ti vettetek mostanában valamit? 

Az Essence-Catrice  kiárusításon sikerült kifognotok valami jót? :)

0 megjegyzés: