Néhány Manhattan újdonság

5:45 Varjúlány 0 Comments


Nagyon rég nem fordult már elő a blogon Manhattan termék, ennek két oka van: egyrészt mostanában ritkán járok DM közelében, plusz még nagyon élénken él bennem egy csalódás, életem legszörnyűbb lakkját pont ettől a márkától fogtam ki. Ha sikerül magam rávenni az újbóli felkenésére, megy is a szégyenpadra, most azonban néhány újdonságukról szeretnék írni. :)

Több kisebb kollekcióval is előrukkolt mostanában a Manhattan, ezek közül az egyik, az Urbantastic darabjai ha minden igaz, az állandó kínálatba is bekerülnek.

29A
51C
81F
95T
101M
A krémes szemfestékek a szívem csücskei, azonban az ezekhez hasonló folyékony állagú, applikátoros kiszerelésűek nem szoktak beválni még nekem sem. Remélem, ezek jobban teljesítenek majd, mert az első két árnyalat nagyon szimpatikus.


Egy új szempillaspirál is jön, erről túl sokat nem tudok elmondani, de a keféje mindenesetre érdekes. :)

10V
36L
46T
53S
A lakkok szépek, de nem az én színeim, plusz most nem is tudok bízni a minőségükben.


A fentiek mellett egy Manhattan Collection elnevezésű limitált kiadás is jön, bár hogy hazánkba befut-e, az jó kérdés. Mindenesetre én úgy sejtem, ezek a termékek és színek is be fognak költözni előbb-utóbb az állandó szortimentbe.

1

2

3

4

Leginkább ezeknek a kétrészes krémes szemfestékeknek örülök, remélem, hasonlóak lesznek az egyik korábbi kollekció egyrészeseihez, mert azok szuperek voltak. Bár a színválasztékkal máris van egy kis gondom, előrukkolhattak volna pár izgalmasabb árnyalattal.

1
2
3
4
5
A szemre valókon kívül csak körömlakkok tartoznak a kiadáshoz, szépek, de én most inkább tartom a távolságot tőlük.

Nektek hogy tetszenek?:)

0 megjegyzés: