Szégyenpadon: Aveo Sweet Dreamland tusfürdö

6:17 Varjúlány 0 Comments

Az utóbbi időben jóval kevesebb gyengén teljesítő termékkel találkoztam, mint korábban, köszönhetően annak, hogy vásárlás előtt meg szoktam nézni az adott kencéről fellelhető véleményeket a Krémmánián és persze blogokon is. De néha azért előfordul, hogy ki-kihagyom ezt a lépést, és ilyenkor belefutok egy kukavárományos termékbe, időnként pedig az is megtörténik, hogy hiába vált be valami a többségnek, nekem mégis csalódás.

Arra gondoltam, hogy ezekről a nem bevált dolgokról egy állandó sorozat keretein belül számolok be, mert úgy vélem, nem csak a pozitív írások lehetnek hasznosak. Így legalább ti elkerülhetitek, hogy valami olyanba ruházzatok be, amibe nem érdemes, de egy-egy  termékről is árnyaltabb lehet a kép, ha eddig esetleg mindenkinek bevált, láthatjátok, hogy talán mégis vannak kivételek. :)


A szégyenpad első "áldozata" a fenti Aveo tusfürdő. Sok jót hallottam már a Müller saját termékeiről, azonban eddig nem mertem kipróbálni őket. Most azt mondom, jobb is, hogy nem néztem szét hamarabb a polcaikon, mert a fenti flakon tartalma egyenesen borzalmas. Ami baj csak lehet egy tusfürdővel, azt mindet produkálja.

Elméletileg vaníliás-cseresznyés illata lenne, az egy dolog, hogy már a kupakot felpattintva is kissé mű, de használat közben egyáltalán nem is érezhető. Csak és kizárólag akkor, ha közvetlenül a flakont szimatolom vagy ha a kezembe nyomok belőle, és néhány centire van tőle az orrom. De ez még a legkisebb probléma.
Nem hajlandó habzani és az állaga is folyósabb, így nagyon sok kell belőle, nekem két zuhanyzás alatt sikerült elfogyasztani a negyedét. Viszont még így sem tisztított, ezt onnan tudom, hogy éreztem, az izzadásgátló maradványa még mindig ott van a bőrömön, holott már annyit sikáltam, hogy szinte fájt. Másik tusfürdővel is megpróbáltam lemosni és azonnal eltüntette.
Ezenfelül még szárít is, és nem is kicsit. Mint már írtam, összesen kétszer használtam, és mindkét alkalom után rengeteg testápolót igényelt a bőröm.

Az egyetlen pozitívuma az ára, 400 forint alatt van, de ez nem elég mentség a gyengéire. Azt nem mondom, hogy egyetlen Aveo tusfürdőt sem ajánlok, mert tudom, hogy néhány verziót nagyon sokan szeretnek, de ezt inkább hagyjátok ki, egyetlen fillért sem ér.

0 megjegyzés: