Új blézer - SammyDress

6:17 Varjúlány 0 Comments



Már a cím is árulkodó lehet, de a bevezetés is nagyon hasonló lesz egy korábbi posztéhoz. :) Néhány hete megkeresett a SammyDress azzal, hogy szívesen együttműködnének velem. Átfutottam az oldalukat és "nem veszíthetek semmit" alapon rábólintottam az ajánlatukra, választottam egy ruhadarabot a kínálatukból azért cserébe, hogy megmutatom nektek és beszámolok róla pár sorban. (Az viszont nem volt kikötve, hogy mit írok, úgy természetesen nem mentem volna bele. :) )


Elég nehezen sikerült döntenem, ugyanis nagyon sok holmi tetszett, bár afelől voltak kétségeim, hogy élőben is minden pontosan olyan-e, mint a képeken.

Végül egy blézer mellett kötöttem ki, szimpatikus volt a szabása, a színe is jól kihasználhatónak tűnt, de mégsem gondoltam unalmasnak a selyem kombináció miatt.
 A fenti fotón is láthatjátok, de azért linkelem: http://www.sammydress.com/product252548.html


Néhány napja érkezett meg, és kibontva a csomagot bizony alaposan meglepődtem. Ez ugyanis jóval élénkebb kék, mint amire számítottam, ha ilyennek tűnt volna a webshopban, nem biztos, hogy szemet vetek rá. Ráadásul nem is ezüsttel vagy fehérarannyal van kombinálva, mint hittem, hanem arannyal. A gallérból ez a kis plusz egyébként bármikor kivehető, csak néhány gomb rögzíti, nélküle teljesen egyszerű a nyakmegoldása.

Ami miatt még kicsit aggódom, az az anyaga. Ennyiért nyilván nem számítottam csodára, nem akarom nagyon lehúzni szegényt, de valóban nem csúcsminőség. A tapintása nem a legkellemesebb, és mivel enyhén elasztikus, vasalni nem lehet, viszont ahogy a képen is láthatjátok, gyűrődik, úgyhogy vigyázni kell rá.

Most úgy gondolom, hogy ha jön a jobb idő, egyszer-kétszer mindenképp viselni fogom, de nem hinném, hogy valaha helyet kap a kedvenc darabjaim között. Az oldalon lévő fotó és a valóság közötti nagy eltérés miatt pedig az ajánlással is bajban vagyok, ha fizettem volna érte, biztosan bosszankodnék, hogy ennyire mást kaptam, mint amit kértem.

Megint azt mondom, döntsétek ti el, mennyire szimpatikus az oldal, mert én egyvalamiben vagyok csak biztos, abban, hogy a vevőszolgálat nagyon kedves és segítőkész, de a többit tényleg inkább rátok bíznám.

0 megjegyzés: