Ajánló a Glamour-napokra

23:57 Varjúlány 0 Comments

Sok hasonló bejegyzéssel találkozhattatok mostanában, de már jó ideje elterveztem, hogy szeretnék ilyet, és viszonylag sokat is "dolgoztam" vele, ezért végül arra jutottam, hogy az utolsó pillanatban megmutatom az én verziómat is. Remélem, nem baj. :)

Tehát: az alábbi kedvezmények azok, amiket érdemes lehet kihasználni ebben a három napban.


- Müller Szombat
Nagy-nagy bánatomra ezúttal a Glamour kuponok között nem szerepelt a már megszokott univerzális Müller kedvezmény, de az üzlet saját kuponja is minimum ugyanakkora árengedményt biztosít.
Sőt, pl. a Clinique sminktermékek 40%-kal olcsóbbak lesznek, és bár én nem vagyok a márka legnagyobb barátja, ezt még én is nagyon jó lehetőségnek tartom.

Édesség, állateledel, játék, háztartási holmik, smink, parfüm... innen bármi jöhet. :)   

Minden hasonló alkalommal elmondom, hogy szerintem ilyenkor érdemes átlépni a határainkat, és venni valami drágábbat, valami olyat, ami (kicsit) luxus. Én még egyetlen high end sminktermékem megvásárlását sem bántam meg, mert az a néhány kence az, amire biztosan számíthatok. Megéri néha elfelejteni, hogy "én ennyit nem költök egy rúzsra/szájfényre/egyébre", mert ezen túllépve teljesen új dimenziók nyílnak meg.
Ha csak tehetitek, vegyetek egy különleges, kiemelkedő dolgot, és minden más csak ezután következzen. :)

- Elseve - 50% (DM-ekben)
Egyre inkább a professzionális hajápolók híve vagyok, de azoknak a termékeknek is megvan a maguk hátrányuk: drágák. A drogériás választékból szerintem erősen tápláló pakolást nehéz találni, viszont pont ebben jó az Elseve. A Full Repair messze a legjobb a saját árkategóriájában, de az új Extraordinary sem lehet rossz. Féláron szinte vétek kihagyni, ha nem csak sokkal drágább dolgokat használtok.


- La Roche-Posay 2000 Ft kedvezmény két termék vásárlása esetén
A két termékes megkötés miatt majdnem kihagytam, de a LRP az a márka, amelyikben bízom. Minden, amit eddig próbáltam tőlük, maximálisan bevált. Az arcpermetet, a Tolériane Ultra Fluide-ot, a micellás vizüket és a Cicaplast ajakápolót egyaránt nagyon jó szívvel ajánlom!


- L'Oréal Paris sminktermékek - 50% (DM)
Az új mono szemhéjpúderek, az összes szempillaspirál és alapozó jó vétel lehet így, féláron, mert bár drogériás fronton mind kiemelkedő, az alapárukat magasnak tartom. A mostanában megjelent Infallible 24 H alapozó legvilágosabb árnyalatára pedig a nagyon fehér bőrűek figyelmét hívnám fel - extra világos és nem kifejezetten fényes finisű.


- Max Factor - 50% (DM)
Nekem a CC krémük a kedvencem, de lényegében az összes alapozójuk és szempillaspiráljuk szuper. A Creme Puff púder pedig száraz bőrön is működik.

- Rexona és Dove Maximum Protection - 25% (Tesco)
A leghatékonyabb izzadásgátlók, amikkel eddig dolgom volt, és jön a nyár... részemről szinte kihagyhatatlanok.
- Maybelline - 50% (DM)
A Lash Sensational spiráljuk biztosan nagyon népszerű lesz, de a Go Extreme! sem rossz választás, a krémes szemfestékekről nem is beszélve.

- Nivea arctisztítók - 50% (DM)
Nem hinném, hogy mindenki szeretné, de száraz bőrre ki merem jelenteni, hogy nincs jobb pénztárcabarát tisztító a Nivea Aqua Effect arclemosó krémnél. Valóban csak a szennyeződést távolítja el, a szükséges, minimális zsírt nem.

- Rimmel - 50% (DM, Rossmann)
A Rimmel körömlakkok és rúzsok egyaránt a kedvenceim, nem lehet nagyon melléfogni velük, de világos bőrre a Lasting Finish Nude alapozó sem rossz választás.

- C&A - 20%
A Glamour-napokon szerintem sokkal inkább megéri kozmetikumot venni, mint ruhaneműt, mert az azokra általában járó 20% nem olyan nagy kedvezmény, viszont most mégis megemlítem a C&A-t.
Nagyon nehezen találok ugyanis ruhát, de a C&A-nak ezúttal sikerült több olyan fazont is eltalálnia, ami még nekem is jól áll - akkor pedig tényleg mindenkinek előnyös lehet. Ráadásul a teljes áruk sem olyan vészes, ha ruhát kerestek, mindenképp nézzetek be!

Én most nem akarok túl sok mindent vásárolni, de ma munka után benézek a DM-be, hogy pótoljak egy-két kifogyott kozmetikumot, és talán a Müllerben is teszek egy kört szombaton.
Ti mit terveztek beszerezni?:)

0 megjegyzés: