Szerzemények (Glamour-napok, Orsay)

0:30 Varjúlány 0 Comments

Ezúttal igyekeztem viszonylag visszafogottan letudni a Glamour-napokat, mert most csak egy-két kozmetikumra volt szükségem, és inkább ruhaneműkre kellene költenem, de azokra most még nem volt elég nagy kedvezmény.


Sokáig nem éreztem indokoltnak, hogy befektessek egy magasabb kategóriás alapozóba, mert azt hittem, ezen a fronton nincsenek túl nagy elvárásaim, de úgy tűnik, tévedtem. Néhány hónapja már szemeztem egy másik alapozóval, de végül az Estée Lauder Double Wear BB mellett döntöttem - remélem, jól. :)


A Max Factor CC-ből vettem utánpótlást a DM-ben, mert nagyon hiányzott. Ha kicsit tartósabb lenne, nem is keresgélnék tovább, de így is magasan ez vált be a legjobban a drogáriás kínálatból.

Az Essence szárító cseppjeiből éppen elfogyasztottam az első üvegemet, vettem helyette egy újat. Nekem nagyon bevált, amikor csak késő este jut időm lakkozni, kis túlzással életmentő.


Végre találtam a kedvenc arclemosómból a DM-ben, megvettem, már használom és a jövőben nem is szeretnék mást használni. Klasszisokkal jobb bármelyik arctisztítónál, mint amivel eddig dolgom volt.


Az 50%-os Elseve kupont nem tudtam kihagyni, az Extraordinary pakolásra váltottam be, ki is próbáltam a hétvégén, de nem akarok elhamarkodott véleményt alkotni róla.

Részemről ennyi volt a Glamour-napok, viszont még a hónap elején vettem egy szoknyát, és azt is szeretném megmutatni:


A kettőnk története (mert igen, történetünk van) úgy kezdődött, hogy még valamikor márciusban a munkából hazafelé lekéstem a buszt. Ilyenkor általában egy drogériába tévedek be, de akkor inkább az Orsay felé vettem az irányt. Nem akartam még csak felpróbálni sem semmit, de megtaláltam ezt a szoknyát az akciós állványon, és mégis felvettem. Tudom, hogy a képen nem mutat valami jól, de felvéve zseniális, olyan alakot csinál, amilyenről csak álmodhatok.
Azonnal elhoztam volna, viszont mivel eredetileg nem vásárolni indultam, én ügyes nem vittem magammal pénzt...
Nem kértem, hogy tegyék el, de másnap érte mentem, viszont addigra már elvitték a méretemet.

Lehet, hogy gyerekes, de rettenetesen sajnáltam. Szerencsére Debrecenben jártam néhány nap múlva, és ott még találtam belőle, és igen, megint gyerekes leszek, de nagyon örülök neki, ritka jó vételnek érzem. :)

Ti kihasználtátok a kuponos kedvezményeket?

0 megjegyzés: