Ami lett a kívánságlistából

7:36 Varjúlány 0 Comments



... eddig legalábbis.:) Pár hete írtam egy listát arról, hogy mit szeretnék beszerezni ősszel, nos, a dolgok egy részét már ki is pipálhatom, gondoltam, megmutatom, pontosan miket.:) 


Erről a pulóverről már akkor is megjegyeztem, hogy "csalás", mert már megvettem. Nos, azóta rengeteget hordtam, egyértelműen a kedvenc felsőm lett. Eggyel nagyobb méretet választottam belőle, így pont ott lazább kicsit, ahol kell, az anyagáért pedig egyenesen rajongok. Ha már anyag: nagyon szeretem a beleszőtt fényes szálakat, mert diszkrétek, szinte észre sem lehet venni a "trükköt", csak azt, hogy napfényben néha meg-megcsillan rajta valami. 


Végül a piros nadrág mellett döntöttem, és egyáltalán nem bántam meg. (Bár lehet, majd a zöldért is visszamegyek később...) A piros a kedvenc színem, és a piroson belül is ezért a klasszikus árnyalatért dobog a leghevesebben a szívem. Reni már az előző bejegyzésnél megjósolta, hogy imádni fogom - nem tévedett.:) Amióta megvan, jóformán le sem lehet szaggatni rólam. Az egyetlen gondom vele az, hogy mintha kicsit megnyúlt volna a dereka - abban nem merek reménykedni, hogy fogytam - , de övvel könnyen ki lehet küszöbölni a problémát.

Ez a két holmi - a pulóver és a nadrág - egyértelműen a legjobb vételem volt az utóbbi néhány hónapban. 


A mintás kendőn az Orsay-ből sokat gondolkodtam, egészen addig, míg el nem vitték. De már egyáltalán nem bánom, mert ráakadtam helyette erre a körsálra ugyanott, és ez télre is jó lesz. Sokkal szebb színe van, mint a képen, nem ilyen kifakult és nem is ennyire kékes. Ezt sem bántam meg, sőt.:)


Úgy sejtettem, két ponton van esély arra, hogy megszegjem a listát, és... nos, az egyik be is következett. Persze, hogy ismét elcsábultam két szép nyakláncra. Igaz, a fekete-arany a listán is szerepelt, szerintem meglehetősen különleges, egyszerűen... vétek lett volna a boltban hagyni. 


A másikat pedig már nyáron is nézegettem, viszont nem voltam hajlandó annyit kiadni érte, amennyibe került. Most azonban ott figyelt belőle egy darab nagyon akciós áron, úgy sejtem, azért, mert hibás volt. Én így is nagyon örültem neki, itthon egy szerelőkarikával pillanatok alatt megoldottam a problémát, és hordtam is már többször.
Mindkettő a Camaieu-ből van.:)


Fülbevalók nem szerepeltek az előző bejegyzésben, de csak azért, mert ez számomra kicsit problémásabb terület, ugyanis nincs kifúrva a fülem, csak klipszet hordhatok. Olyat viszont ritkán találni, pláne kicsit szebbet. Most viszont többre is ráakadtam a Claire's-ben, ráadásul akciósak voltak...
Mindkét típus nagyon tetszett másfél-két éve, akkoriban szaladgált szinte mindenki ilyenekkel, viszont akkor persze sehol sem volt csak akasztós verzióban... Annyira örülök, hogy ha kis késéssel is, de sikerült lecsapnom rájuk.:)


A YSL rúzsról letettem. Egyrészt a félelmetes ára miatt, másrészt azért, mert felénk nem túl nagy a színválaszték, és most valamiért világosabb színt szerettem volna, az pedig nekem kicsit kockázatosabb... a fentiről viszont legalább tudtam, hogy nem áll nagyon rosszul. 
A Peach Blossom a MAC-től, írok majd róla jóóó hosszan a közeljövőben.:) 


Az új Catrice szemhéjpúderekből mindenképp szerettem volna egyet, végül a Mauves Like Jagger lett a befutó. Piros sand lakkot továbbra sem sikerült találnom, bár nem is igazán a homokhatás miatt keresek ilyet, csak szeretnék egy igazán tartós piros körömlakkot. Ezt a L'Oréal-t akciósan hoztam el, nem mondom, hogy tökéletes, de nem is rossz, nem is rossz.

Ha minden igaz, legközelebb két parfümmel jelentkezem, utána viszont a sminktermékekről és a lakkról szeretnék írni, a sorrendet viszont még nem tudom, írjátok meg, miről szeretnétek először olvasni.:)

0 megjegyzés: