L' Oréal Rouge Pin Up

7:40 Varjúlány 0 Comments



Hosszú évek óta keresem már a tökéletes piros lakkot. Van két dolog, tulajdonság, amit nagyon szeretek/szeretnék: az egyik a klasszikus, nem bordóba hajló, de nem is narancsos árnyalat, a másik pedig a néhány napig tartós, kopásmentes manikűr.

Ezt a kettőt azonban eddig sehogyan sem sikerült egy üvegcsében fellelni, állítom, hogy viszonylag strapabíró piros lakkot legalább olyan nehéz találni, mint jól fedő pasztellt, neont, esetleg fehéret. Eddig még jóformán nem volt olyan, amelyik az első nap végére nem kopott meg kicsit, és bizony ennél a színnél már az a kicsi is elég... látványos, és nem jó értelemben. Emiatt is került a kívánságlistámra egy homokfinisű piros lakk, abban reménykedem, az végre megoldaná ezt a problémát, viszont még nem sikerült rábukkannom. Viszont addig is találtam egy egész jó áthidaló megoldást. :)

Az üvegéről és az ecsetéről most nem írnék sokat, mindkettő tetszik, sőt, a legyezőszerű ecsetforma az egyik kedvencem.



Az árnyalatát sem tudom hosszasan részletezni: az az igazi, tiszta piros.
Szeretem.

Piros lakkhoz képest nagyon könnyű vele lakkozni, az állaga picit folyós, de számomra pont így tökéletes, mert hagyja magát terelni az ecsettel. Már egy rétegben is meglepően jól fed, de azért kell belőle kettő. A második reggelen még makulátlan volt, a harmadik napra már azért megkopott, de még éppen-éppen vállalható volt. Talán ez nem hangzik túl erős teljesítménynek, de higgyétek el, piros lakkhoz képest ez igenis jó.:)


Ui.: Én akciósan csaptam le rá, ha szeretnétek beszerezni, siessetek!


0 megjegyzés: