Mean & Green

4:46 Varjúlány 0 Comments



Ha jól emlékszem, még február környékén szereztem be ezt a lakkot, akkoriban többször is használtam, de nem sikerült elkapnom a masinámmal a színét. Nyáron elhanyagoltam, majd most, ősszel ismét elővettem, és végre sikerült elfogadható képeket készítenem.:) 


Ami az üvegét illeti, nekem tetszik. Talán kicsit kisebb, mint képzeltem korábban, de a formája szerintem kifejezetten esztétikus, plusz a kupak gumiborítást kapott - ez praktikus is.
Az ecsete sajnos egyszerű, kerek, hosszú, nincs vele komolyabb gond, de én a lapítottakat jobban szeretem.




Az állaga inkább folyós, mint sűrű, engem a hasonló finisű Orly lakkokra emlékeztet, de a minősége egy fokkal jobb. Két vastagabb réteg is elég lehet belőle, de három vékonnyal az igazi a fedése. Én viszont úgy tapasztaltam, hogy négy rétegben sokkal tartósabb. Nem szárad a leggyorsabban, fedőlakkal is kell neki húsz perc, viszont így, négy rétegben használva még az ötödik napra is csak éppen-éppen kopik meg.

Azt hiszem, még egyetlen lakk színének körülírásával sem volt ilyen nehéz dolgom, de azért megpróbálom meghatározni, milyen is a Mean & Green. Az alapja bronzos-szürkés, a fényviszonyoktól függ, hogy inkább lilában vagy zöldben játszik. A fényképek ilyen szempontból most egész jól sikerültek, a körmöm felső harmadán a zöldesebb árnyalatát sikerült elkapni, a végeken pedig a lilást.

Ha már említettem fentebb az Orly-t, ugyan ahhoz nem volt szerencsém, de ha minden igaz, a Space Cadet kiköpött mása, Edinánál olvashattok róla bővebben.:)

Ha arra kéne válaszolnom, hogy szeretem-e, határozott igen lenne a válasz. Ha arra, hogy megérte-e az árát... nos, nem tudnám eldönteni, igent vagy nemet mondjak.

0 megjegyzés: