No Better Way To Sky & Dancing In The Streets

6:59 Varjúlány 0 Comments



Nem tudom, mennyire lesz hasznos ez a bejegyzés, hiszen már egyik lakk sem kapható, viszont ha valakinek esetleg mindkettő ott csücsül a készletében, de eddig nem voltak a kedvencei - ahogy nekem sem - nos, talán örülni fog neki.:)

Az üvegükről most tényleg nem írnék, annak végképp nem lenne értelme, de a dupla lakk piros végéről, mivel azt nem láthatjátok élesben, és nem is hinném, hogy a közeljövőben megmutatom, ejtek pár szót: a színe és a fedése egész jó lenne, de kicsit nehezen kezelhető és a tartóssága sem kiemelkedő. Egynek megteszi, viszont közel sem ez a legjobb piros lakk.




Már sokadik éve minden ősszel lázasan kutatom a tökéletes sütőtökszínű lakkot, de eddig nem akadtam rá. Mind vagy inkább narancsba hajlott a körmömön, vagy túl barnás volt, vagy a finise nem tetszett.
Aztán a minap gondoltam egyet, és mindenféle koncepció nélkül erre az elhanyagolt, fáradt barnás-narancs lakkra rákentem két réteget a Dancing In The Streets-ből. Ez utóbbit eddig még talán csak egyszer próbáltam, nem tudtam elképzelni, hogy bármi is szebben mutasson vele, mint nélküle. Azt hiszem, mégis van egy kivétel.:)
Határozottan feldobja, kicsit élénkebbé teszi a No Better Way To Sky-t, és a plusz fény is sokkal szimpatikusabbá teszi az alapszínt. Engem egyértelműen sütőtökre emlékeztetnek.:)

Sokkal többet ehhez most nem tudok fűzni, lehet, hogy kicsit elfogdult vagyok, de nekem nagyon tetszenek így. Ha mindkét lakkot beszereztétek annak idején, és még nem tettétek, feltétlen próbáljátok ki őket együtt, szerintem érdemes.:)

0 megjegyzés: