Flormar Lights Of Flowers All Over Blush-On

4:55 Varjúlány 0 Comments



Több Flormar lakknak szavaztam már bizalmat, és annak ellenére, hogy ért már egy-két csalódás, még biztosan fogok is, viszont a sminkjeiktől kicsit tartottam. Ezeket mégis csak az arcunkra kenjük, és több gyenge pontja lehet mondjuk egy alapozónak, mint egy körömlakknak.
Azonban mikor legutóbb az egyik standjuk közelébe kerültem, nem tudtam ellenállni a tavaszi-nyári (?) kollekciójuk pirosítójának.




A kartondoboz, amiben érkezik, szerintem csodaszép, és küllem tekintetében nekem a kompakttal sincs problémám.
Meglepően nagy, 9 grammnyi festéket tartalmaz, viszonylag nehéz és sajnos rettenetesen gyűjti az ujjlenyomatokat, valamint kinyitni sem a legegyszerűbb, de plusz pont jár a tetejében lévő tükörért. Ahogy már írtam, nekem a negatívumok ellenére is tetszik.:)



A pír kialakítása szerintem csodás, viszont erős természetes fényben elég... félelmetes ez az árnyalat. Mesterséges fénynél - az áruházban is - egy barackba hajló narancsnak tűnik, így viszont véleményem szerint egy rettenetesen gagyi bronzos-terrakottás narancsnak hat. Arcon, használat közben szerencsére már közel sem ilyen, de erről majd lejjebb. :)

Egyszerre van minimális poros és az Alverde termékekre jellemző gyógynövényes illata, de meglehetősen enyhe, alig-alig érezhető. Az állaga nagyon tetszik, viszonylag kemény, de közben mégis selymes és a pirosítóecsetem is egész könnyen felveszi.


Nagyon pigmentált, nem árt vele óvatosan bánni, viszont laza kézzel használva nagyon friss, üde pofit lehet vele varázsolni. A színmintával most maradéktalanul elégedett vagyok, pontosan ilyen arcon is, kicsit rózsaszínes, kicsit barackos narancs.:) A csillámok szinte teljesen eltűnnek belőle, viszont némi selyemfénye így is marad, én kifejezetten örülök ennek.
A tartóssága nem kiemelkedő, de nem is rossz, egyáltalán nem. Az én arcomon a por állagú pirosítók többsége (kivétel a MAC) nem bír négy óránál többet, sőt, a gyengébbek sokkal hamarabb eltűnnek. Ez a harmadik órában kezd el fokozatosan halványodni, és ha reggel teszem fel, délre tűnik el teljesen.

Az eredeti 4000 forint fölötti árát biztosan nem fizettem volna ki érte, nem azért, mert nem jó, csak ha ennyit áldoznék egy termékre, az nem Flormar lenne - tudom, előítéletes vagyok - , viszont augusztus közepén már féláron lehetett hozzájutni, kétezer forintot teljes mértékben megért, ennyiért határozottan ajánlom!:) 


0 megjegyzés: