Catrice Liquid Metal - Mauves Like Jagger

9:45 Varjúlány 0 Comments



A Catrice egyik régebbi limitált kiadásának - ha jól emlékszem, a SpectaculART-nak - az aranyos-bézs Pure Chrome szemhéjpúdere vitathatatlanul a legjobb szemfesték a készletemben, azóta is bánom, hogy a többi színt nem szereztem be belőle. Nagy örömömre az új szortimentbe érkezett egy nagyon hasonló család, a Liquid Metal. Abban biztos voltam, hogy ki kell próbálnom, viszont az árnyalatok közül elsőre nem tudtam választani. Végül aztán a Mauves Like Jagger jött haza velem, mert egész különlegesnek tűnt, ugyanakkor kihasználhatónak is.

A csomagolására most nem fecsérelnék sok szót, 3 grammnyi terméket tartalmaz, ami rengeteg. Erősnek tűnik, de úgy tapasztaltam, sajnos nem túl strapabíró, én biztosan nem dobnám be csak úgy a táskámba, igaz, szemfestéket nem is szoktam magammal vinni.:)


A felületének kialakítása nagyon különleges, nekem tetszik ez a megoldás.:) Az állaga nagyon érdekes, bár bársonyos tapintású, mégis porol kicsit. De egyáltalán nem vészes mértékben és nem is hullik nagyon, közel sem potyog annyi festék a szemem alá, mint mikor a Sleek palettáimat használom.
Elégedett vagyok vele, nincs komolyabb gondom, de mégis úgy érzem, a Pure Chrome festékek állaga egy fokkal "finomabb", selymesebb volt.


A pigmentáltsága nem kiemelkedő, de rossznak sem mondanám. A színe nem teljesen olyan, mint amilyenre számítottam, azt hittem, dominánsabb benne a lila, de nem, a szürkésbarna alapszínnek csak a fénye lilás. Ezt kicsit sajnáltam eleinte, de aztán rájöttem, hogy ha lilával kombinálom, nagyon jól mutat. 
A tartósságáról sajnos most nem tudok nyilatkozni, mert újabban mindent krémes alappal használok, de az biztos, hogy azzal nincs gond, ha abba ütögetem, állja a sarat reggeltől késő estig.:)


Összességében: Nem nagyon tudom ezt most ragozni, tetszik, jó, különleges, a színek is szépek, ha beruháztok rájuk, nem hinném, hogy megbánjátok.:)

0 megjegyzés: