Glamour-napi tervek

12:07 Varjúlány 0 Comments

A kuponos hétvégék előtt általában jó előre sorra veszem, hogy mi az, amire szükségem lenne vagy már régóta vágyom rá, és jobban megérné ilyenkor beszerezni. Egyrészt a tömeg miatt is célszerűbb elindulnom így, másrészt ezzel csökkentem az esélyét annak, hogy a tényleg szükséges (vagy legalább már jó ideje kinézett) dolgokat elfeledve olyasmit vegyek, ami csupán ott helyben megtetszett.

Na de nézzük, az áprilisi Glamour-napokon miket kellene átbogarásznom:


A szemem alá használt korrektoromban már csak néhány alkalomra elegendő van, és a Bourjois "eye cream" CC-je (ami nevezzük nevén, valójában egy korrektor) nagyon szimpatikus, csupán egy bajom van vele: nagyon kicsinek tűnik, mindössze 1,5 vagy talán 2,5 milliliternyi terméket tartalmaz. Emiatt a teljes árát sajnálom kiadni érte, igazság szerint még a 20%-kal csökkentettet is sokallom, de talán mégis adok neki egy esélyt, mert a legvilágosabb árnyalat tökéletes lenne és az állaga is nagyon jónak tűnik.


Ahogy a Twitteren megjegyeztem a minap, a Bourjois Green Fizz nevű lakkjával idestova egy éve szemezek. Semmi szükségem egy újabb körömlakkra, de mégis erős bennem a késztetés, hogy beteljesítsem a kapcsolatunkat.


Ha a Douglas-ban IsaDora termékekre is érvényes lesz az akció, egy másik lakk-kiszemeltemet is meg kell említenem, a Poseidon-t.
Eddig azzal sikerült lebeszélnem magam a vásárlásról, hogy hasonló a L'Oréal Wasabi Hint-hez, de ez is olyan szép, és már csak egy darabot láttam belőle...


Ha már IsaDora, a matt rúzsaikkal is régóta kacérkodom, de mikor év végén végre rászántam volna magam egyre, már elfogytak. Azóta ismét elérhetőek, de így is épp elég rúzsom van, és igazság szerint a matt finist inkább ősszel és télen szeretem, a melegebb évszakokban annyira nem, így erről lehet, hogy sikerül lebeszélnem magam.

A szájra való duci ceruzák sokáig nem hoztak lázba, az Astor verzióját észre sem vettem, de néhány héttel ezelőtt megnéztem a teszterüket, és sikerült két színbe is belehabarodnom. Az Unguilty Pleasure egyszerűen csodás, de a piros is meseszép. Valamelyik biztosan kell, de azt sem zárom ki, hogy mindkettőt beszerzem.


Néhány héten belül a végére fogok érni a nude ceruzámnak, és a Catrice verzióját néztem ki utánpótlásnak. Előbb-utóbb úgyis szükségem lesz rá, akkor ha már lehet, inkább akciósan fektetek be rá.

Mikor néhány hete akciósak voltak a Müllerben az Ever Riche termékek, vettem egy sampont és egy balzsamot, a pakolásról viszont lebeszéltem magam, mondván van itthon még másfajta. A sampon és a balzsam nagyon bevált, és azóta a pakolásom is elfogyott, így azt hiszem, beruházok ebből egy tégelyre. 


A C&A-ban már szemezgetek néhány hete ezzel a felsővel, az anyagával barátkoznom kellett kicsit, de a színe nagyon tetszik, kihasználhatónak tűnik. Élnék nadrágokkal, sötét nadrágokkal és farmerekkel is el tudnám képzelni, igazi alapdarab.

A fentieken kívül még egy könnyebb, tavaszi kendő jönne jól, mondjuk ez, ez vagy esetleg ez.


A sok megnézendő dolog mellett van egy olyan holmi is, amit úgy kéne kerülnöm, mint a vámpíroknak a fokhagymát. Meg sem fordulhat a fejemben, hogy lecsapok a Trussardi My Name-re. Nem, nem, nem és nem. Bárhogy is tetszik, nem. De. De nem.


Ti össze szoktátok szedni, hogy nagyjából mire lenne szükségetek vagy csak helyben döntötök? :)

0 megjegyzés: