Márciusi kedvencek

5:00 Varjúlány 0 Comments


A márciusom nagyon vegyesen alakult, voltak kevésbé jó pillanataim és egész jók is (lásd előző bejegyzés :) ), a sminkelés terén pedig sok régi kedvencet fedeztem fel újra.


Kifejezetten szeretem a Sleek Bad Girl palettáját, még úgy is, hogy sajnos előszeretettel potyognak a porok, de valahogy mégis ritkán nyúlok érte - igaz, a többi palettámat sem használom gyakrabban. Ebben a hónapban próbáltam változtatni ezen, mint talán látható is, sikerrel. :) A felső sor balról második színének (Gullible) el is értem az alját, de a két sötétzöldbe és az élénkebb kékbe is gyakran mártottam az ecsetem, igaz, ezekkel főként csak tusvonalat húztam.
Sokszor említettem már, hogy nem vagyok nagy szemceruzás, a zöld Essence Long Lasting-ot mégis gyakran elővettem, valóban tartós és a mélyzöld árnyalatáért egyenesen rajongok.

Már néhány hete a Bourjois CC krémét használom, itt a helye, szeretem, de nekem a Max Factor jobban bevált - majd a tesztjében írok róla részletesebben.


Rajtam a pénztárcabarát pirosítók egyáltalán nem tartósak, ezért rendszerint krémes alappal készítem elő nekik a terepet, mégpedig az E.L.F. verzióival. Ezeket tehát rendszeresen használom, csak valamiért rendre kimaradtak az ilyen bejegyzésekből.
Több színem is van belőlük, most hármat is nagyon szerettem, a hideg, már-már lilába hajló pink Flirt volt az egyik, a barack Tease a másik és a piros Seductress a harmadik.


 
Sok fukszia ajakkencével kísérleteztem, de egyiket sem szerettem meg igazán, ellenben két narancsos árnyalatot jó szívvel említek meg, az egyik az IsaDora ceruzája, a másik a Catrice Gel Shine rúzsa, a Red Or Bad.


 
Általában nem rajongok a pink körmökért, de most nagyon jól esett a Catrice Strawberry fields forever-t viselni, ezzel és a Moyra 252-es holo lakkjával is ellettem volna egész hónapban, és ez tőlem nagy szó. :)


Elég sok Lush terméket volt szerencsém kipróbálni az utóbbi hetekben, szép lassan majd jönnek a tesztek is, de azt máris elárulom, hogy ez az arctisztító-arcradír az egyik favoritom, nagyon-nagyon szereti a bőröm, isteni az illata és mostantól ezt akarom használni örökké.
Parfümöt most nem tudtam választani, helyette viszont itt egy tusfürdő, a Ponche szintén a Lush-tól. Az állaga nem olyan jó, mint a Rose Jam-nek, ezért gyorsabban is fogy, viszont az illata nagyon jól esett, fűszeres, kicsit alkoholos csoda, tipikusan olyan, amit egész napon keresztül nem szívesen viselnék, viszont a zuhany alatt nagyon jól esett érezni.


A Facebookon már mutattam ezt a nyakláncot, a Camaieu-ból van és egyszerűen odáig meg vissza vagyok érte, alig lehet leszaggatni rólam. Azon felül, hogy a szememnek is roppantmód tetszik, még az is jó benne, hogy a legegyszerűbb, legunalmasabb szetteket is teljesen feldobja, azt hiszem, ékszerfronton az egyik legjobb döntésem volt, mikor féláron lecsaptam rá.

Nektek mik voltak a kedvenceitek?:)

0 megjegyzés: