Szégyenpadon: Manhattan Lotus Effect körömlakk (43 K)

7:22 Varjúlány 0 Comments



Valamelyik bejegyzésben már kikotyogtam, hogy a szégyenpad következő "áldozata" egy Manhattan lakk lesz, csak előbb még újra rá kell vennem magam a felkenésére. Esküszöm, én próbálkoztam és bocsánat érte, de nem, ez a szörnyűség nem mászhat fel újra a körmömre, ne haragudjatok.
Tudom, hogy úgy lett volna teljes a poszt, ha a kezemen is megmutatom, de talán az is sok mindent elárul róla, hogy egyszerűen nem voltam hajlandó erre.

Írom is, hogy miért:

- Az állaga nem a szívem csücske, bár ez még talán kissé szubjektív probléma. Én a hígabb lakkokat szeretem, nos, ez nem olyan. Nagyon sűrű, szinte már ragacsos, én képtelen vagyok szépen terelgetni az ecsettel.
- Három rétegben sem fed makulátlanul.
- Nem szárad meg. Soha, egyáltalán. Jó, ez talán túlzás, de még a lakkozást követő napon is sikerült belenyúlnom, és erre szerintem nincs mentség.
- Eközben még tartósnak sem mondanám, szintén az első napon kezdett el lepattogni.

Már a fenti jellemzők is elegendőek lettek volna ahhoz, hogy nyugodt lelkiismerettel azt mondjam, borzalmas, de van még egy "remek" tulajdonsága. Hiába használtam alaplakkot, nagyon-nagyon csúnyán elszínezte a körmömet.

Ezt sem tudom teljes értékűen illusztrálni, csupán egy olyan fényképem van, amelyen egy áttetsző lakkot mutattam meg, és ahol a kiinduláshoz képest már százszor jobb állapotban volt a körmöm, de még így is láthatjátok az elszínezés nyomait:


Az egyedüli pozitívuma ennek a lakknak a színe, azzal elégedett vagyok, de minden más tekintetben leszerepelt. Nem, nem, nem és nem. Ennyire rossz körömlakkal még soha nem találkoztam, rápillantani sem érdemes.

0 megjegyzés: