L'Oréal Colour Caresse Wet Shine Stain - Juliet

12:08 Varjúlány 0 Comments


Még február elején mutattam ennek az ajakkencének az egyik sötét árnyalatát, a Milady-t, és már akkor ígértem, hogy írok a pirosról is, de valahogy rengeteg más bejegyzés fontosabbnak tűnt, így a Juliet csak most került sorra.


A csomagolásáról és az applikátoráról sok újat nem tudok mondani, az előbbi szép, de nem ragadott magával, az utóbbi viszont nagy kedvencem, örülnék, ha minden szájfény ilyet kapna. :) 


Az illata pontosan olyan, mint a Milady-nek, és az állaguk sem különbözik, először ez is nagyon folyósnak tűnik, de aztán hamar besűrűsödik.
Az ilyen világos pirosak gyakran enyhén pinkbe hajlanak, de szerencsére a Juliet nem ilyen, erősen pigmentált valódi élénkpiros mindenféle mellékárnyalat nélkül, nagyon régóta kerestem már ilyet. :) 


Már a lilás színnél is írtam, hogy az egyenletesség - a legtöbb tinthez hasonlóan - annak sem erőssége, és ez sajnos a pirosra is igaz. Kezelhetőség tekintetében viszont van köztük különbség, a Milady úgy vettem észre, egyetlen gyors, határozott mozdulattal felvíve lesz a legszebb, úgy szinte tökéletes, viszont építgetni, rétegezni nem szabad. A Juliettel ezzel szemben teljesen mindegy, mit csinálok, legnagyobb bánatomra mindenhogy foltos lesz. Próbáltam csak felütögetni, vastagabban felkenni, vékony rétegekből felépíteni, megvártam, míg megszárad, majd újra átmentem a számon a színnel, de nem, sehogyan sem lett az igazi.
Élőben nem olyan szembetűnő a probléma, de sajnos fényképeken hatványozódik.

Ennek ellenére mégis meg tudtam szeretni, ugyanis nagyon-nagyon tartós. Igaz, hogy a fénye némi idő elteltével tompul, de az alapszín még étkezés után is a helyén marad.

Nem tudom tehát bátran ajánlani mindenkinek, mert úgy sejtem, a többség inkább nem szeretné, mint igen, de én néhanap szívesen eljátszadozom vele és értékelem a strapabíróságát. Viszont azt még én is kénytelen vagyok elismerni, hogy bár a Milady sem tökéletes, a Juliet még tőle is gyengébb egy fokkal.

0 megjegyzés: