Clarins Instant Light Natural Lip Perfector

9:53 Varjúlány 0 Comments



A júniusi kedvenceimet felsorakoztató bejegyzésben ígértem bővebb véleményt erről a szájfény-ajakápoló hibridről, íme, itt is van.:) 


Egy viszonylag nagy, piros dobozkában volt, de azt nem fotóztam le.:) A tubus nem kicsi, de ahhoz képest, hogy 12 milliliternyi terméket rejt magában - ez körülbelül a duplája, vagy még picit több is egy átlagos szájfénynél -, nem is túl nagy. 

A csomagolása nagyon igényes, az arany kupak viszonylag nehéz, jól záródik és megáll a "talpán". 


Az adagolása elég érdekes, csőrben végződik, de nem a szokásos sima műanyagban. Textilborítást kapott, szivacshatású kissé, de talán nem annyira puha. Tudom, nem az, de engem csöppet frottírra emlékeztet. 
Eleinte kissé furcsa volt a használta, de aztán hamar belejöttem, sőt, mostanra meg is szerettem, mert rájöttem, hogy ennek a különleges fejnek köszönhetően szinte lehetetlen túladagolni vagy egyenetlenül felkenni. Az egyetlen hátránya az, hogy a szájfény bizony az első használat után befogja, már nem ilyen szép fehér. 


Az illata nagyon finom, vaníliás-édeskés, de a visszafogottabb fajtából. Az állaga inkább krémes, mint ragacsos, csak minimálisan ragad, igazság szerint én nem is bánnám, ha kicsit tapadósabb lenne.

A hidratáló hatása kiemelkedő, nagyjából úgy teszi rendbe a számat, mint a Carmex, bár ahhoz nem szeretném hasonlítani, mert nem a szívem csücske. Maradjunk abban, hogy csak a hiper-szuper hidratálóképességükben hasonlítanak:)

Ami a legnagyobb erőssége ennek a terméknek, az az, hogy bármikor-bárhová bevethető, jóformán bármilyen szemsminkhez illik, tükör nélkül is bátran lehet használni és a legextrémebben kiszáradt ajkakon sem lesz csúnya, sőt, rendbehozza őket.
Ráadásul nagyon kevés is elegendő belőle, így ez a 12 milliliter még napi használat mellett is sokáig kitart, már majdnem gazdaságosnak is lehetne nevezni.:)

Az egyetlen komolyabb gondom velem a színválaszték. Az én árnyalatom a 05-ös Candy Shimmer, messze ez a legélénkebb, a többi nagyon-nagyon világos. És még ez is inkább kicsit tompít a szám színén - majdnem olyan hatást érek el vele, mintha átlátszó szájfényt használtam volna - , minthogy élénkítene rajta. Akinek az enyémtől akár kicsit is pirosabb az ajka természetes színe, nem hiszem, hogy talál megfelelő árnyalatot.

Összességében: Csak ajánlani tudom a Instant Light Natural Lip Perfectort, mert egy szuper mindennapi társra és vészhelyezetek esetén bevethető kencére találhatunk benne egyetlen személyében, és ha a mennyiségét is figyelembe vesszük, már annyira nem is csillagászati az ára, a minősége viszont nem hagy kívánnivalót maga után.:)

0 megjegyzés: