Új lakók a szekrényemben

8:01 Varjúlány 0 Comments



Az elmúlt másfél-két évben sminktermékek és körömlakkok beszerzésére koncentráltam, mostantól viszont már csak egy-egy különlegesebb darabbal szeretném bővíteni a készletemet. Azonban az utóbbi időszak kozmetikumok felé orientálódása igencsak megviselte a ruhatáramat, nyár elejére alig maradt pár hordható darabom, így mostanában főleg ruhákat nézegettem az üzletekben.:)

Néhány holmit már a kiárusításokon szereztem be, de van, amit még május végén-június elején. Egy blúz kivételével minden a Camaieu-ből van, azt hiszem, a kedvenc üzletemmé lépett elő.:)




Ezen a felsőn nagyon sokat gondolkodtam, de akciósan már képtelenség volt otthagyni.:) Nagyon könnyű anyaga van, mindenképp kell alá legalább egy trikó, de szerintem így, rétegesen viselve még a melegebb őszi napokon is jó lesz.:)
Ami még különösen tetszett benne, az az ujján lévő felgombolható pánt, apróság, de mégis érdekesebbé teszi.:)


Azt hiszem, ez a póló a kedvencem az összes újdonság közül, a minta az elején első pillantásra megfogott, tudom, elfogult vagyok, de csodaszép szerintem.:)


Először is, ennek a blúznak sokkal-sokkal szebb színe van, mint a képen. A piros mellett a zöld a másik kedvenc színem, és a zöldön belül is ez az az árnyalat, ami mindig elcsábít. Sötét, mély, "vad", kicsit talán kékes is, én tengerzöldnek hívom.:)
A nyakán lévő fémdíszítéssel barátkoznom kellett, először nagyon furcsának tűnt, de aztán arra gondoltam, hogy akár le is vehetném, és némi lánc valamint egy kapcsoló segítségével készíthetnék belőle egy rendes nyakéket, amit máshoz is hordhatnék. Még meglátom, mi lesz a sorsa.:)


Ez a lila felső addig nem tetszett különösebben, amíg a próbafülkében a kedvenc élénkzöld nadrágom mellé nem keveredett, magam is meglepődtem rajta, mennyire jól mutatnak együtt. Mostanra már a színével és a mintájával is szerelembe estem, ráadásul olyan kevés lilás és kék holmim van, örülök, hogy végül hazajött velem.:)


Egy blézerre már nagyon nagy szükségem volt, az összes hasonló darabom tönkrement, és a tavaszi dzsekim - ami ráadásul bevallom, elég férfias szabású - a kicsit is elegánsabb összeállításokból borzasztóan kilógott. Ami külön öröm számomra, az az, hogy ennek végre az ujja is pont jó, mindig nagyon rövidek szoktak lenni az én hosszú karomra. :)


Nadrágot borzasztó nehezen találok magamra, ha véletlenül a hossza jó, biztos, hogy a csípőmön bő, ha pedig ott jó, a dereka szűk... Ez viszont csodák-csodájára mindenhol tökéletesen passzol. Ráadásul sötét és szűkebb szárú - nekem eddig az ilyen darabok mindig nagyon előnytelenek voltak -, de mégis egész tűrhetően fest rajtam.:)


Ezt a felsőt rengeteget hordtam júniusban, a színes baglyos láncommal együtt szinte le sem lehetett szaggatni rólam. :) Amit nagyon szeretek benne, az az anyaga, könnyed pamut, és egyben ugyan ez az, amit nem kedvelek benne, mert ahogy a képen is látszik, nagyon gyűrődik sajnos.


A vizsgaidőszak előtt muszáj volt beszereznem egy fehér blúzt, végül a Takko-ban akadtam rá erre. Tudom, hogy nagyon zsákszerűnek tűnik a vállfán, de felvéve egyáltalán nem az. :) Az egyetlen gondom ezzel is a gyűrődés, sajnos nagyon kell vigyázni rá.

Júniusban és júliusban eddig végig ezeket a darabokat kombináltam farmerszoknyákkal és egyszerű pólókkal, úgy tervezem, hogy a közeljövőben majd megmutatom nektek a kedvenc szettjeimet is valamilyen formában.:)


Ti vásároltatok valamit mostanában?:)

0 megjegyzés: