Hibátlan lakk öt nap után?

5:43 Varjúlány 0 Comments



Bevallom, én a kiemelkedő tartósságot ígérő lakkoknak nem szoktam hinni, hat nap, öt nap, tíz nap... nekem még egy sem bírta annyi ideig, mint állította. Aztán kipróbáltam az OPI körömlakkokat, és rá kellett jönnöm, hogy azok bizony négy napig makulátlanok, viszont az áruk is szép. A Liquid Sand lakkjaik talán egy fokkal még tartósabbak a körmömön, de az ötödik nap végére már azokon is látszik a kopás, ha csak minimálisan is.

Majd semmi hasonlót, extra tartósságot nem várva beszereztem a sárga Baltic Sand lakkot a Lovely-tól. Felkentem, és rá öt napra:


Zéró, nulla, azaz semmi kopás.

Na, de kezdjük az elején.:) A márka új körömlakkjainak üvegje kifejezetten tetszik, pontosabban csak a formája. Szép, arányos, egész masszív, azonban a rajta lévő matricák lerontják az összképet.


Az ecsete nem a kedvencem, lapított szeretne lenni, de valójában nem az, csak szélesebb a szokásosnál. A szálak vége kusza is kissé, szétállnak, ráadásul nem is elég merevek, és ez igencsak megnehezíti a felvitelt.

Az állagára viszont már nincs panaszom, az összes homokhatású lakkom közül ennek a formulája tetszik a leginkább. Ez a leghígabb, így ezt a legkönnyebb egyenletesen eloszlatni, ez némileg kárpótol az ecset hibájáért.




A színe... nos, nem tudom, a jujjkék és a jujjzöld mellett van-e jujjsárga is, de ha igen, akkor ez az. Bár én leginkább napsárgának mondanám némi nagyon apró arany és zöld csillámmal, bár azok inkább csak az üvegben érvényesülnek, felkenve már csak néha-néha tűnnek fel.

A tartósságához nincs mit hozzáfűznöm. Vagyis... de: le a kalappal. Csak azt sajnálom, hogy csupán három Baltic Sand lakk van a Lovely állványokon, ráadásul ezek közül a kékes egyáltalán nem csábít. A korallt már elfogadnám, de el tudnák képzelni még egy fehéret, nude-öt és egy pinket is. Jaj, meg zöldet, lilát, pirosat, indigót, hupikéket és csillámpóniszínt... valószínűleg szinte mindre vevő lennék.:)


Ti próbáltátok már a Baltic Sand lakkokat?:)

0 megjegyzés: