Kedvencek: Fleur de Santé

11:23 Varjúlány 0 Comments


Viszonylag sok mindent volt szerencsém kipróbálni a Fleur de Santé kínálatából, és ezek közül csupán egy-két termék maradt közömbös és ugyanennyi nem vált be, azt hiszem, ez elég jó arány.:)



1. Radiant pirosító 

Ezekről a pirosítókról nem írtam bővebb véleményt, pedig megérdemelnék, mert csupán egy hibájuk van: a fölösleges, helypazarló ecset. De maga a pír csodás, pigmentált, kellemes állagú és még egész tartós is. 


2. In Between rúzs

A fényes, szájfényhatású rúzsok közül a legjobb, amivel dolgom volt. Kellemes viselni, az állagára sincs panaszom és a Shy Red árnyalat egyszerűen fantasztikus.

3. Amaze pirosító

Kedvezőbb árú, mint a Radiant pirosítók, az állaga kicsit durvább és jobban porzik, de még ez is bőven a jó kategóriába kerüt nálam, ráadásul a Shy Pink minden bőrszínhez tökéletes, igazi univerzális darab. 


4. Glossy Liquid Lipstick

Az ajakkrémek általában nem a szívem csücskei, én azt vallom, hogy a rúzs legyen rúzs, még ha áttetszőbb is, a szájfény pedig szájfény. Ez a termék viszont meggyőzött, mert sok társával ellentétben nem szárít, tartós, és ha kopni kezd, akkor sem csúnyán, darabosan teszi.


5. Hajegyenesítő krém

Ez a kence bizony már többször is életet mentett, a pirosítókhoz hasonlóan megérdemelne egy külön bejegyzést is. Nem lesz tőle olyan egyenes a hajam, mintha kivasaltam volna, viszont még az én kezelhetetlen, boncos-bozontos loknijaim is rendezettebbnek tűnnek tőle, és ez nagyon nagy szó. Nem csak vasaló helyett, mellette is szoktam használni, lerövidíti az egyenesítés idejét, ezzel egyrészt időt spórolok, másrészt kevesebb hő éri a hajam.

+1, ami nem vált be: Extra-Wear szempillaspirál


Nagy reményeket fűztem hozzá, de sajnos nem muzsikált jól. Egyáltalán nem hosszabbított, összetapasztotta a pillákat és nagyon hamar be is száradt.


Ti mit szerettek, mit nem szerettek a Fleur de Santé-tól?:)

0 megjegyzés: