Elfogyott!#4

9:36 Varjúlány 0 Comments


Nagyon rég nem számoltam már be róla, miket fogyasztottam el. Ennek az volt az oka, hogy úgy éreztem, rengeteg terméket sikerült "kivégeznem", és úgy sejtettem, nem lesz egyszerű a fotózás, így húztam-halasztottam. Az eredménye persze az lett, hogy még több flakon kiürült... ördögi kör. :D
Bár így, a képeket elnézve nem is olyan sok minden ez.

Elfogyott a Lush Soft Coeur testápolóm, ha lehetőségem lenne rá, és nem lennének benne csokidarabkák, biztosan újravásárolnám, így viszont nem fogom. A Flying Fsx tusfürdőből csak mintát kaptam, de a kis mennyiség ellenére több alkalomra is elég volt. A jázminnal elég érdekes a viszonyom, hol elviselni sem tudom, hol - főként újabban - nagyon szeretem, de ennek az igencsak erős jázminillatot árasztó terméknek mégis sikerült belopnia magát a szívembe.
Egy 24/7 alaplakknak is a végére értem, azóta már újra be is szereztem.:)



Úgy döntöttem, ideje kísérletezni a körömlakklemosókkal is. Nos... ez a tervem kudarcba fulladt. A Coop acetonmentes verziója konkrétan semmit sem ér, olyan volt, mintha vízzel törölgettem volna a körmöm, majdnem a teljes flakon kellett egy sima, krémfinisű lakk eltávolításához. A Caola már egy fokkal jobb volt, de csak egy fokkal, ami még mindig nem elfogadható eredmény. 
Ezekhez képest az Eszter egész jó volt, de az illata kellemetlenebb, mint a nagy kedvenc Isananak, és ez sem olyan hatékony.



Elfogyott végre a Fleur de Santé joghurtos-gyümölcsös tusfürdőm, ezt kifejezetten szerettem, kellemes illata volt és elég töménynek is éreztem, ezért tarthatott ki ilyen sokáig.:)
A Balea tusfürdőkkel egyre kevésbé vagyok elégedett, kezdek rájönni, hogy a flakonjuk nagyon gyengécske, a kókuszos épp csak eldőlt a kád szélén és már ennyitől is megrepedt a kupakja. Ráadásul nagyon gyorsan fogynak, úgyhogy a kellemes illatuk ellenére egy ideig biztosan kerülni fogom őket.  


A L'Oréal Arginine Resist sampon azt hiszem, alapvetően nem lenne rossz termék, viszont a vörös hajúak jobb, ha kerülik, ugyanis az én tincseimből egyetlen mosással minden vöröses fényt eltüntetett. Már ahogy elkezdett habzani, látszott, hogy valami nincs rendben, lemosás közben pedig vöröses-barnás víz jött a hajamból. Ecsettisztításra használtam el végül.
A Balea barna hajra való balzsamával elég érdekes a viszonyom, a hatását szeretem, viszont az illatát alig tudom elviselni. Még nem döntöttem el, hogy benevezek-e egy újabb tubusra.


A Dove hajpakolásról kifejezettem rosszat nem tudok mondani, de különösebben jót sem, nem is ragadtam le nála, nem fogok még egyszer bizalmat szavazni neki.


A Schauma verziója egy kicsit közelebb került a szívemhez, mint az előző pakolás, mert ugyan olyan hatékony, mint bármelyik Gliss Kur, viszont olcsóbb és az illata is nagyon tetszett. Fűszeres-keleties, kissé talán fahéjas, nem biztos, hogy mindenki szeretné, de számomra valódi felüdülés volt a sok gyümölcsös sampon után.


A Max Factor ajakfilcét két évvel ezelőtt nagyon sokszor használtam, majd nyár elején ismét előkerült. Néhány alkalommal még működőképes volt, de már egyáltalán nem fog.
A másik Max Factor ajakkence kicsit "csalás" ugyanis nem elfogyott, hanem a színező oldala megromlott, bár sem abban, sem a szájfényben nem volt már sok.
A Catrice Light-Reflecting korrektorát kifejezetten megszerettem, azonban ennek ellenére sem fogom újravásárolni, mert van más korrektorom is.
Az Essence Metal Glam tust is kiürítettem, a barna tusok általában nem a kedvenceim, de ezt a metál finis miatt mégis elfogadhatónak találtam, ennek ellenére nem hinném, hogy újravenném - ha lehetne sem.


Ez az ütött-kopott Dove stift a táskámban lakott, szerettem, már többedjére vettem le a polcról, de a nagy hőség bizony néha kifogott rajta.
Az Avon Simple Elements Meadow Dew kölnit még középiskolás koromban használtam, csak pár fújásnyi volt már benne. Enyhe, kicsit zöldes tisztaságillat, finom, de nagyon jellegtelen és egyáltalán nem "én", pláne nem a néhány évvel ezelőtti önmagam, nem is értem, miért választottam annak idején ezt.


Nem tudom, mennyire "ér" ezeket az üres tasakokat ebben a bejegyzésben megmutatni, de elkezdtem a fiókomban egyre sokasodó termékmintákat is kivégezni, és lenne róluk némi mondanivalóm.:)

A Playboy tusfürdőket nem szerettem meg, sem az illatuk, sem az állaguk nem az igazi, ráadásul bevallom, ritkán van ilyen, de nekem maga a márka sem szimpatikus.
A Himalaya krémek ezzel szemben nagy meglepetést okoztak, ugyanis a bőröm nagyon szerette őket. Ha elfogyasztom a felbontott testápolóimat, lehet, hogy benevezek egyre.
A Skin79 BB azonnal favorittá lépett elő, nagyon jól működött az arcomon, táplált is, és ez az első BB, ami még a nap végére sem ül bele a pórusaimba, ráadásul nagyon sokáig elég volt ez a kis minta is. Biztos, hogy őszre beszerzem.
A Fruttini testápoló csalódás volt, az illatát és a hatékonyságát tekintve egyaránt, az Oriflame arckrém pedig a legszörnyűbb, amivel valaha találkoztam.


Ti mit használtatok el mostanában?:) 

0 megjegyzés: