Novemberi kedvencek

5:28 Varjúlány 0 Comments



November utolsó napja van, tehát eljött a novemberi kedvencek ideje. :)
Bevallom, kicsit bajban voltam a bejegyzés "szereplőinek" összeállításával, mert smink terén szinte ugyanazokat használtam, mint októberben, így sok újdonságot most nem láthattok, viszont amik itt vannak, azokat tényleg nagyon-nagyon szeretem. :)

A pirosítót most sokszor kihagytam, ebből a highlighterből viszont mindig került az arcomra. Az az érdekessége, hogy bár nyilván fényes, van egy enyhe aranyos-bronzos alapszíne is, ami sötétebb a bőrömnél, így tulajdonképp nem csak kiemelőként funkcionál.
Komolyabb (vagy egyáltalán bármilyen...) szemsminkre ritkán jutott időm, így aztán megint a Painterly-t kenegettem, de igazság szerint ezt annyira nem is bánom, mert egyre biztosabb vagyok benne, hogy a natúr szem-élénk száj kombináció áll hozzám a legközelebb.


Ha már élénk száj, a november (is) vitathatatlanul a rúzsok hónapja volt. A Catrice Bloody Red és a MAC Hot Tahiti tartotta magát a kedvencek között, a Craving pedig csatlakozott hozzájuk.


Igen, a kedvenc lakkok között most bizony elsöprő többségben vannak a China Glaze-ek. Felesleges is volna titkolnom, nagyon megszerettem ezt a márkát. A Fairy Dust-ot rengeteg alapon kipróbáltam, pedig eddig alaposan elhanyagoltam, a Skyscraper iránti rajongásomról már olvashattatok, a Ruby Pumps meg... piros, és ugye ettől több nekem nem is igen kell. :)
A Max Factor Royal Blue a kakukktojás, de mindenképp itt a helye, mert nagyon sok fedőlakkal kombináltam.


A Jean Paul Gaultier Classique edp-t már emlegettem valamelyik bejegyzésben, mint kibontakozóban lévő szerelem. Nos, azóta kicsit továbbfejlődött a kapcsolatunk. :) Ha valaki, hát én szeretem váltogatni az illatokat, de ha innentől kezdve életem végéig csak egy parfümöt használhatnék, fájó szívvel mondanék le a többiről, és őt választanám. Azt hiszem, ez mindent elmond. :)


A szeptemberi kedvencekben mutatott gyűrűt is sokat hordtam, de a fenti képen láthatót talán még többet. Úgy emlékszem, a Six-ből van, de nem mernék megesküdni rá. :)


Tusfürdőről ritkán szoktam írni, de ezt most meg kell említenem, mert egyszerűen mennnyei illata van. Levendulás-virágos, tényleg isteni. :)


Nektek mik voltak a kedvenceitek novemberben?:)

0 megjegyzés: