Catrice Lala Berlin limited edition

18:41 Varjúlány 0 Comments

C100 F’rosen Yoghurt

A Catrice új kiadással jelentkezik, s egyúttal betekintést enged a tavaszi szortimentfrissítésbe is, ugyanis ha minden igaz, a Lala Berlin darabjai az állandó kínálat részesei is lesznek. :)

Érkezik egy négyes szemhéjpúder, meg mernék esküdni rá, hogy volt már hasonló limitáltan, bár nem biztos, hogy be is jött hozzánk. Szép, de én nem vagyok rózsaszínes. 
 
C320 Kiss Kiss Hibiscus

C330 The Lips Are On Fire

Ajkakra először is jön két rúzs, amiből az egyik ismerős lehet, volt már Kiss Kiss Hibiscus fantázianevű rúzsa a márkának. Annak a színe szuper volt, az állaga viszont hagyott kívánnivalót maga után. Remélem, sikerült javítaniuk rajta, ha igen, nyáron szerintem nagy sláger lesz. 

C010 Rose-wood If She Could

 C020 Jen & Berry’s

C050 Megan Fuchsia

Folyékony, tartós ajakkencékkel is előrukkolnak, a fukszia is nagyon tetszetős, de ha a későbbiekben valamilyen sötét színben is elérhető lesz, szinte biztosan benevezek rá. :)
 

C040 Think Pink

Pirosítófronton nem lesz áttörő változás, egy egyszerű rózsaszín érkezik, nekem ez is ismerős már.

C010 Shimmering Bronze

A bronzerek viszont egy nagyon szép darabbal bővülnek, legalábbis a kép alapján tetszetős a kicsike. :)

C04 Oyster & Champagne

 C05 Stardust

C06 Call Me Princess

És igen, homokfinisű lakkokat is kapunk, nem tagadom, ezeknek örülök a legjobban. :) Mindhárom színt elfogadnám, de ha egyet kéne választanom, az utolsóra tenném a voksom, még úgy is, hogy nem vagyok nagy pink-barát, mert nagyon különlegesnek tűnik. 


Végül pedig a Lala Berlin része egy neszesszer is, szép-szép, de részemről ennyi.


Nektek hogy tetszenek?:)

0 megjegyzés: