Decemberi kedvencek

10:04 Varjúlány 0 Comments



Itt az év vége, és vele együtt az utolsó havi kedvences poszt - a decemberi kedvenceké. Gondolkodtam 2013-as kedvenceken is, de aztán arra jutottam, hogy minden kategóriában lenne egy "nyári" és egy "téli" befutó, és így nem sok értelme lenne elkészíteni, de ha szeretnétek, természetesen megcsinálom. :)

Ebben a hónapban szándékosan mellőztem a Painterly-t, helyette a Bare Study-t és a szürkésbarna Color Tattoo-t nyúztam, és újra felfedeztem a tusvonalat a Bourjois folyékony tusának köszönhetően - erről mindenképp írok majd külön is. :)



A Bobbi Brown szájfényt július óta lelkesen (és rendszeresen) használom, de valamiért soha nem fért bele a hasonló bejegyzésekbe, most viszont nem maradhatott ki. A MAC Hot Tahitit már szinte szégyellem emlegetni, de nekem ez a tökéletes hétköznapi piros. Mostanában gyakran kombináltam az Essence Twilight szájfényével, együtt is szuperek!:)


A Primőr Kft. jóvoltából én is kipróbálhattam a Max Factor CC krémét, és eddig igencsak jó tapasztalataim vannak, szinte egész decemberben ezt használtam. Az E.L.F. Mellow Mauve pirosítójával elég érdekes a viszonyom, van, hogy hosszú ideig elő sem veszem, máskor csak ezért nyúlok. Most az utóbbi időszakunkat éljük, látszik is a kis ablakon, hogy már elértem az alját.


A Hypontic Poison nekem maga a karácsony, ilyenkor teljesedik ki a legszebben, kiérdemli a december hónap illata címet.
A kiegészítőket most szinte naponta cserélgettem, de a legtöbbet talán ezt az egyszerű karkötőt hordtam.:)


Még magamhoz képest is rengeteget lakkoztam az év utolsó harmadában, nagyon sok lakkot kipróbáltam és nagyon sokat megszerettem, de az Orly Smolder magasan verte mindet. Hihhhetetlenül gyönyörű, de sajnos képeken képtelen vagyok visszaadni a színét. És nem mellesleg ez az első Orly lakk, aminek nem csak a színe nyűgözött le, ennek a többi tulajdonsága is rendben van.


Nektek mik voltak a kedvenceitek?:)

0 megjegyzés: