N.Y.C. Money never sleeps & Moyra 77

5:05 Varjúlány 0 Comments


A Nailland megnyitása óta szinte nem is figyeltem, milyen körömlakk-újdonságokkal rukkoltak elő a drogáriás márkák. Így fordulhatott elő, hogy amíg múlthéten be nem tévedtem egy Rossmannba, nem is tudtam róla, hogy egy szuper karácsonyi kollekciót hozott össze az N.Y.C. Arany pelyhes fedőlakk, egy különleges piros, egy sötétzöld... gondolom, már sejtitek is, hogy a két utóbbit mindenképp ki kellett próbálnom. :)

Elsőként a Money never sleeps-et kentem fel a Moyra 77-esének társaságában, lássuk, milyenek voltak:




Nem tudom, észrevettétek-e, de nagyon nehéz szép sötétzöld lakkot találni. Vagy kékes tónusa lesz felkenve, vagy szimplán csak fakó, nem elég intenzív. Nem mondom azt, hogy az N.Y.C. verziója tökéletes (ha sötétzöld lakk, akkor még mindig a Tess-re szavazok, igaz, annak más a finise), mert ez is lehetne kicsit mélyebb, de már nagyon közel jár hozzá.
A többi tulajdonsága pedig... kifogástalan. Enyhén folyós, de én pont ezt szeretem, nagyon könnyű volt vele a körömfestés, két rétegben fed és a tartóssága sem hagy kívánnivalót maga után. A fotók a harmadik napon készültek, és láthatjátok, csak nagyon minimálisan kopott meg, pattogni pedig eszébe sem jutott.

Ami a Moyrát illeti: nem véletlen, hogy eddig nem volt Moyra lakk a blogon. Ugyanis ezidáig egyetlen körömlakkjukkal sem voltam elégedett. De azt hiszem, ideje átgondolni a véleményem, mert a 77-essel csupán egy gondom volt, hosszú ideig nem találtam egy olyan színt sem, amin jól mutatott volna, viszont az N.Y.C. ezt is megoldotta. Más tekintetben ez a lakk is csodás, pont megfelelő mennyiségű glitter van benne, és rendezgetni sem kell őket, mert valamilyen csoda folytán már az első ecsetvonással pontosan oda kerülnek, ahová kell.

Ez a párosítás engem egy feldíszített karácsonyfára emlékeztetett, a Moyra sok apró kék, zöld, arany és narancs glittere a zöld alapon úgy tűnt, mintha díszek lennének egy fán, alig volt szívem lemosni. :)

A közelik most elég gyengék lettek, plusz a Moyráról készült még csalóka is, mert úgy tűnik, mintha valamilyen alapszíne is lenne, pedig nincs, teljesen áttetsző, de azért beszúrom őket:



Ha hozzám hasonlóan nem erősségetek a különleges díszítés, de mégis szeretnétek valami kis pluszt látni a körmötökön az ünnepen, ez nem rossz duó, valószínűleg én is ezeket kenem fel újra kedden. :)

0 megjegyzés: