Golden Rose 3D Glaze Top Coat - 14

4:34 Varjúlány 0 Comments



A szerzeményes bejegyzés után ezt a Golden Rose lakkot többen is szerettétek volna látni külön is, így igyekeztem volna minél hamarabb megmutatni, de aztán egy kis akadályba ütköztem. 


Az üvege kifejezetten tetszik, egyszerű, jól tárolható és masszívnak is tűnik. Az ecsetével sincs gondom, lapos és lekerekített, meglepően könnyen boldogultam vele. :) Hogy akkor mi volt a gondom? Az, hogy rá kellett jönnöm, nagyon kevés alapszín fölött működőképes.


A kép minősége gyatra, de az jól látszik rajta, ami a távolabbi fotókon nem igazán: a 14-es fedőlakk nem teljesen áttetsző, van egy kis opálos-tejes jellege már a folyadéknak magának is. Továbbá a benne lévő pelyhek sem semleges színűek, van itt kék, zöld és pink is, na meg elvétve egy-két arany és narancs.


Szinte a készletem összes darabján kipróbáltam, mire rábukkantam erre a kissé elfeledett BeYu lakkra (a 327-es számot viseli, én még valamikor tavasszal vettem, azt hiszem, azóta már nem is lehet kapni). Ez egy türkiz mikrocsillámos liláskék, fölötte lett a legvállalhatóbb a Golden Rose.



A BeYu-ból két réteget láthattok a körmömön, a Golden Rose-ból pedig egyet.
Bevallom, én képtelen vagyok eldönteni, tetszik-e ez a hatás... néha, ha nagyon belemerülök és sokáig nézem, igen, már-már galaxisra emlékeztet. De máskor, főleg távolabbról inkább tűnik furcsának (és nem jó értelemben), mint szépnek, mert hiába a sok színes pehely, az opálos alapszín még ezt a liláskéket is lebutítja. Nem tudom teljes meggyőződássel azt mondani, hogy szebb ez a szín vele, mint nélküle. És higgyétek el, tényleg ezen az alapon volt a legelfogadhatóbb.

A véleményem pozitív irányba dőlésén az sem segít, hogy a száradásával sem vagyok teljesen elégedett, még a felkenés után két órával is sikerült belenyúlnom, pedig kifejezetten vékonyan vittem fel, és gyorsszárító fedőlakkot is tettem rá.


Ha tetszik nektek, talán egy próbát megér, de én azt mondom, vannak ettől jobb, kihasználhatóbb lakkjai a Golden Rose-nak. :)

0 megjegyzés: