N.Y.C. Red me the news

8:09 Varjúlány 0 Comments



A legutóbbi körömlakkos bejegyzésben még azt írtam, hogy valószínűleg a Moyra 77-es és a Money never sleeps lesz a körmömön szenteste, de aztán kipróbáltam az N.Y.C. karácsonyi kollekciójának pirosát is... és szerintem a képeket látva meg fogjátok érteni, miért nem volt szívem lemosni. :)

A Red me the news az üvegében még nem volt teljesen egyértelműen szerelem, mert ott bizonyos fényviszonyok között kicsit téglásabbnak tűnt, mint amilyen lett majd később a körmömön. Valami mégis azt súgta, hogy hasonló lehet felkenve, mint a róla keringő fotók alapján az A-England Perceval, ami mostanában az éllovasa a "be kell szereznem" listámnak. 


A közeli kép már többet elárul, ez egy csöppet (de tényleg csak csöppet) aranyló piros hihetetlen metálos-selymes-csomagolópapírra hajazó finissel.




Már egy rétegben is egész jól fedett, de kettővel lett az igazi. Az állagát és a kezelhetőségét egy fokkal gyengébbnek éreztem, mint zöld társáét, de mivel az ilyen tekintetben kimagasló volt, ez sem rossz, csak nem is kiemelkedő.
A tartósságával kapcsolatban most kicsit bizonytalan vagyok, ugyanis a második napon az egyik ujjamon megpattant, viszont mostam, főztem, takarítottam, fenyőfát cipeltem és faragtam vele, szóval ez most nem biztos, hogy a lakk hibája.

A színét nem ragoznám túl, a képek maradéktalanul visszaadják.

Nem mondom azt, hogy már nem sóvárgok a Perceval után, de nagyon örülök, hogy beszereztem az N.Y.C.-t, és mindenkinek csak ajánlani tudom! :)

0 megjegyzés: