Xmas Projekt - Csomagolás

6:09 Varjúlány 0 Comments



Nem kertelek: az első pillanattól fogva tudtam, hogy ez a téma nekem mumus lesz, és sajnos nem is tévedtem. Szeretem a szép csomagolást, tudom, hogy ez egy plusz figyelmesség, amit nagyon értékelek is, viszont a mi családunk híres arról, hogy képtelenek vagyunk az ajándékokat szépen becsomagolni. Tudom, ez furcsán hangzik, de így van. :) Mi a tasakos-gyorsmasnis megoldásokhoz fordulunk általában, vagyis... én évről-évre megpróbálkozom valami kicsit szebbel, de valahogy soha nem akar összejönni.


Ihlet híján elkezdtem nézelődni az interneten, ez a masni meg is tetszett, de a kivitelezés nem ment. Pedig egyszerű lenne, csak a kivágásra kellene figyelni - elméletileg, mert én a gyakorlatban hiába igyekeztem pontos lenni, az eredmény nem lett az igazi. De egy próbát talán megér. :)


Ilyen dobozkák elkészítésébe már bele sem mertem fogni, pedig nagyon aranyosak, és nem is lehet nehéz összedobni őket.


Végül még ezzel ezt az apró ötlettel próbálkozam, tetszett is volna, viszont sajnos túl vékony volt a papír, ami itthon volt, ehhez kicsit vastagabb csomagolóanyag kell, de azzal működhet. :)

Hogy elhiggyétek, tőlem valóban csak ennyire telt most, arra gondoltam, megmutatom, a már meglévő ajándékokat hogy csomagoltam be:


Igen, a masnikkal kicsit túlzásba estem, és a papír sem feszes, egyszerűen nem szép, de tőlem tényleg ez a maximum. :(


Nézzetek be a többiekhez is, ők biztosan sokkal ügyesebbek voltak nálam!:)


0 megjegyzés: