A sminkem mostanában

7:44 Varjúlány 0 Comments

Az utóbbi néhány napban - vagy talán inkább hétben - már-már rutinszerűvé vált a sminkem, rendre minden reggel ugyanazokhoz a termékekhez nyúlok, kivéve az ajakra valókat, azokat azért váltogatom. :)
Arra gondoltam, megmutatom nektek, mit viselek most napi rendszerességgel, még ha nem is túl izgalmas, mert sajnos nagyon ritkán van kifejezetten sminkes bejegyzés a blogon, és talán ez is jobb a semminél. :) 




A pirosítóm soha nem szokott észrevehető lenni a képeken, ez talán kicsit furcsa beállítás, de itt végre látszik valamelyest:


Újabban rendre a Lush Eau Roma Water-rel kezdek, majd az Eucerin fényvédős hidratálóját kenem fel, tudom, ez még a bőrápolás része, és nem smink, de muszáj megjegyeznem, mert nagyon-nagyon bevált nekem ez a kombináció.

Amíg a krém felszívódik, a szememre ütögetek egy keveset a Maybelline bronz krémes festékéből, majd erre teszek a Naked Basics Naked 2 árnyalatából, a széleken pedig vagy aW.O.S nevű színnel, vagy a Foxyval megyek át. (Azt hiszem, mielőtt fotóztam, az előbbit használtam.)
Eztán a Bourjois CC-jéból oszlatok el egy keveset az arcomon, majd a CC korrektorból ütögetek a szemem alá. Ekkor visszatérek a szememhez, és egy csöppnyit teszek a Venus-ból a belső szemzugba, valamint spirálozok a Max Factor Excess Volume-mal - feltéve, ha van időm bíbelődni vele, ha nincs, maradok valamelyik Maybelline-nél.
A szemöldökömet szokás szerint a Catrice zseléjével fixálom, az almácskákra pedig teszek valamennyit az Alverde 30-as krémpirosítójából, és ha úgy érzem, a Max Factor Creme Puff-ot is előveszem.

A számon használt termékek ahogy már írtam, elég változók, tegnap épp az IsaDora Coral Cocktail rúzsceruzát kaptam elő, és a Bourjois Rouge sunny szájfényével kevertem.
Egyébként újabban nem vagyok túl jóban a barackos-narancsos szájszínekkel, fényképeken még csak-csak mutatnak rajtam valahogy, élőben viszont nem az igaziak sajnos, de a ceruzát nagyon szeretném már elhasználni.


Ha nincs ellenetekre, időnként jelentkeznék majd hasonló bejegyzésekkel. :)

0 megjegyzés: