Májusi kedvencek

4:33 Varjúlány 0 Comments


Az előző havi kedvences bejegyzés elején panaszkodtam kicsit, ezt itt is megtehetném, de most inkább megkímélnélek titeket tőle. :)


A képen látható kombinációt már dicsértem egy másik posztban, az Eau Roma Water-t én arcpermetként használom reggelente, majd az Eucerin fényvédős krémét kenegetem. Mindkettőről igyekszem bővebben is beszámolni majd, és talán egy arcápolási rutint is összedobok, ha nincs ellenetekre, mert nagyon boldog a bőröm a mostani "programommal". :)


A Naked Basics palettát jóformán minden nap használtam, nem vagyok maradéktalanul elégedett a minőségével, de igazán komoly problémáim sincsenek vele szerencsére.


A bronz Color Tattoo-t használtam általában alapként, nekem önmagában túl meleg árnyalatú, de egy hidegebb szemhéjpúderrel már egész tűrhetően áll. Pirosítók terén is visszatértem a krémes állaghoz, az Alverde Light Apricot személyében.


Parfümöt most nem fújtam rendszeresen, a H&M testpermetét viszont nagyon szerettem, muskos, kicsit virágos, könnyed és friss, de nem gyümölcsös, ami az én szememben előny.
A Creme Puff púdert továbbra is szeretem, egyértelműen itt a helye. :)


Viszonylag sok mindent használtam a számra, de mikor összesítenem kellett, egyértelműen a két rúzsceruzám került ki győztesen. Ez alaposan meglepett, ugyanis eleinte egyáltalán nem voltam híve ennek a terméktípusnak, viszont azt most már el kell ismernem, hogy ez a két darab nagyon rendben van. A narancsos-barackos az IsaDora Coral Cocktail, a másik pedig a Clinique Chubby Intense Mightiest Maraschino.


Lakkok terén egy kiemelkedő volt, az Essence Splash! A bejegyzésében nem voltam túl szószátyár, de most sem tudok többet mondani róla, azon kevés termék közé tartozik, amiről még én is úgy gondolom, a képek a legárulkodóbbak.
A fülbevalót talán tavaly nyáron vettem, és most a melegebb napokon elő-előkaptam, ilyenkor szeretem a kissé hippis stílusú holmikat.


Nektek mik voltak a kedvenceitek?:)

0 megjegyzés: