Fogfehérítés - fejlemények

9:51 Varjúlány 0 Comments


A közelmúltban már beszámoltam egy fogfehérítő szettről, és arra gondoltam, hogy folytatnám ezt a témát bizonyos időközönként. :)
A készlet újrarendelésére azóta sem sikerült rászánnom magam, pedig szinte biztos, hogy idővel be fog következni, ugyanis azóta sem találtam más, hasonló (ár)kategóriájú alternatívát.  Újabban a jótékony hatású fogkrémek és szájvizek kezdtek el érdekelni, persze tudom, hogy ezektől nem szabad igazán nagy változást várni, de abban reménykedem, hogy a Plus White segítségével elért eredményt sikerül valamivel tartósabbá tenni velük.


A Colgate Max White One család darabjai mostanában egész jó áron beszerezhetek az Intersparokban, ráadásul május 21-ig ezer forint fölötti vásárlás esetén egy szempillaspirál is jár ajándékba - persze, hogy ezt nem hagyhattam ki.

A fogkrémmel hellyel-közzel elégedett vagyok, de csak azért, mert nem voltak nagy elvárásaim. Elméletileg a kék színének köszönhetően azonnal fehérebbnek tűnnek tőle a fogak, azonban én ebből semmit sem tapasztaltam. Viszont más tekintetben korrekt, de semmi több, egy átlagos fogkrém.
A szájvíz ezzel szemben csalódás, kifejezetten kellemetlen utóíze van, nem is vagyok biztos benne, hogy el fogom tudni használni. A Listerine Stay White klasszisokkal jobb, ráadásul az még minimális mértékben világosítja is a fogakat, ez pedig eddig ilyen hatásnak nem mutatta nyomát.



Az ajándék az Oriflame The One szempillafestéke volt. A keféje meglepően kicsi, jóval kisebb, mint eddig bármelyik spirálé, amivel dolgom volt. Emiatt az alsó pillasorhoz nagyon jó, viszont felül kicsit körülményes a használata, továbbá nem is drámai a vele elérhető eredmény. A szétválasztásban szuper, viszont egyáltalán nem hosszabbít több rétegben sem, így nekem sajnos felejtős.
 
A Colgate-beszerzést összességében már bánom kicsit, hiszen a háromból egy termék egyáltalán nem vált be, és a másik kettő is csak átlagos. 


Viszont annak nagyon-nagyon örülök, hogy a fenti fogkrémnek esélyt adtam. Kicsit drágább az átlagnál, de minden fillérjét megérte. Érezhetően jobb, mint az olcsóbbak az ízét és az állagát tekintve is, ráadásul sokkal-sokkal jobban tisztít, plusz kevesebb is kell belőle.
Elméletileg a kávé, az alkohol és a cigaretta okozta foltok eltávolítása a specialitása, nekem ezek közül egyik sem okoz problémát, mivel nem élek velük, némi teával viszont igen.
Úgy vettem észre, hogy bár nem fehérít látványosan, abban segít, hogy a tea további elszíneződéseket ne okozzon.
Ha jó fogkrémet kerestek, ezt határozottan, nagyon meleg szívvel ajánlom! :)


Nektek bevált valamelyik fehérítő fogkrém/szájvíz? :)

0 megjegyzés: