Essence Colour & Go - Splash!

9:13 Varjúlány 0 Comments


Már említettem nektek a Facebookon, hogy kaptam tesztelésre egy Essence gel nails at home szettet (a teszt készülőben van :) ), de a tartós lakkozáshoz szükséges dolgok mellett még egy apróság volt a csomagomban, nevezetesen egy Colour & Go lakk.
Régebben nagyon szerettem a márka körömlakkjait, de mióta megújultak, csak rossz tapasztalatom volt, ráadásul a Splash! nevű árnyalat engem az üvegében nem is győzött meg.


Úgy tűnt, hogy nekem túl kékes lesz, nem is volt kedvem felkenni, mígnem valamelyik este csak arra jutottam, hogy tennem kéne egy próbát vele. Jól gondoltam. :)
Az üveg és az ecset dizájnjára most nem térnék ki, mert szerintem már mindenki ismeri, továbbá maga a szín az, ami ebben az esetben említésre méltó. Méghozzá ezért:





Ez ugyanaz a lakk, és mindenhol színhű a körmöm, a Splash! bizony ilyen, egy állandóan változó zöldeskék multikróm csoda. A fényviszonyoktól függően minden pillanatban más arcát mutatja, általánosságban talán az mondható el róla, hogy tűző napsütésben dominánsabb benne a kék, árnyékban pedig a zöld az uralkodó. Máris ez vált az egyik kedvencemmé a nyári(as) színeim közül, mert nem túl fakó, de mégis van benne valami... üdeség.

Amiért az utóbbi időben megorroltam az Essence-re, az a tartósság volt, de gondolom, ez nem meglepetés. :) Tartottam tőle, hogy ennek is ez lesz a gyenge pontja, de szerencsére nem így lett. A második nap végén pattant meg az egyik körmöm sarkán, ami ugyan nem dicséretes teljesítmény, de nem is gyalázatos - én azt mondom, ez csak kicsit gyengébb a közepesnél.

0 megjegyzés: