Lip Product Addict TAG

6:08 Varjúlány 0 Comments


A minap a youtube-on akadtam erre az új kérdéssorra, és mivel szájfény- és rúzsmániás vagyok, szinte kötelezőnek éreztem a kitöltését. Picit módosítottam rajta, és tettem hozzá egy pluszt, remélem, nem zavar titeket. :)


1. Melyik a kedvenc ajakbalzsamod?


Még mindig az iHerb-es mézes csoda - tényleg megérdemli a csoda jelzőt. Nem véletlenül ajánlgatom ennyit, szerintem ezt tényleg vétek lenne kihagyni, pláne, hogy vásárlás mellé ajándékként is választható. :)

2. Melyik a legszebb vörös ajakkencéd?


Minden vörös rúzst és szájfényt szeretek, és folyamatosan változik a kedvencem, de most leginkább egy régi limitált Catrice-ért rajongok, nevezetesen a Bloody Red-ért. A színmintán élénkebbnek hat kicsit, mint amilyen felkenve, rajtam már majdnem bordóba hajlik.

3. Melyik a legjobb drága és a legjobb olcsó terméked?


A drága az Estée Lauder Envy, egyszerűen csak... nagyon jó, az olcsó pedig az új Rimmel Moisture Renew család Sloane's Plum árnyalata. Az illata megosztó lehet, de egyébként hi-he-tet-le-nül jó. Igyekszem majd részletesebben is beszámolni róla. :)

4. Melyik MAC rúzs a kedvenced/melyik MAC rúzs tetszik leginkább?


A Craving-et is nagyon szeretem, de a Hot Tahitit egy fokkal még jobban. Könnyed, enyhén áttetsző tompa piros, talán eperbe hajlik. :) Lehet, hogy furcsának tűnik, de ez az én "szám színe, csak egy kicsit szebb" rúzsom. Nagyon gyakran használom, félek, hogy lassan el is fog fogyni.

5. A legnagyobb csalódásod?

Sok-sok évvel ezelőtt volt, de ha a L'Oréal tartós rúzsaira (Infallible, ha jól emlékszem) gondolok, még mindig kiráz a hideg. Egy fuksziával volt dolgom, az borzalmas volt minden szempontból. Persze azóta is találkoztam olyan ajakkencével, aminek akadt egy-két gyengéje, de olyannal, ami tényleg tragikusan rossz volt, szerencsére nem.

6. Kontúrceruza - igen vagy nem?

Szinte soha nem használok, nincs is olyan a készletemben, amelyikkel maximálisan elégedett lennék. Úgyhogy egyelőre nem, kontúrceruza ügyben még van hová fejlődnöm. :)

7. Melyik a kedvenc szájfényed?


A szájfényekkel szemben nagyon magasak az elváráraim sajnos, és emiatt igen kevés tudott eddig meggyőzni. A nem túl drágák közül a NYC applikátorosait szeretem, viszont rajongani a Bobbi Brown Rosy-ért rajongok, masszív, ragadós, de meg sem moccan, és csodás fénye van. :)

8. Valami extra!


Ajakradír, ha lehet, a Lush Popcorn, de bármilyen más is megteszi, csak radír legyen. Nekem nagyon-nagyon fontos a használata, mert ha mondjuk egy hétig mellőzöm a használatát, egyszerűen nem lesz olyan szép rajtam a rúzs, mint kellene.

+ Valami, amire nagyon vágysz!


A minap a DM-ben rábukkantam a Max Factor új szájfényeire, és isteninek tűntek. A legsötétebb (valamilyen Plum) árnyalatba sikerült is rögtön belehabarodnom, talán az van bal szélen a képen, de élőben milliószor szebb. Azt elfogadnám. :)
 
Ha van kedvetek, töltsétek ki ti is! :)

0 megjegyzés: