Bourjois 123 Perfect CC krém

10:33 Varjúlány 0 Comments



Már több hónapja használom ezt a CC-t, de csak mostanra sikerült rájönnöm, hogy mit szeretek benne és a gyengéit mivel tudom orvosolni - mert ilyenjei is vannak.
Lássuk a konkrétumokat! :)


Egyszerű, csőrös végű tubusban érkezik, én mindig is a pumpás megoldást preferáltam, de az utóbbi időben kicsit elbizonytalanodtam, azonban ez a termék megint bebizonyította számomra, hogy a pumpa mégis praktikusabb.
Az a gondom ezzel a kiszereléssel, hogy nagyon nehéz, jóformán lehetetlen pontosan annyit kinyerni belőle, mint amennyit szeretnék, vagy nagyon keveset nyomok ki, vagy nagyon sokat - ez talán a kifejezetten folyós állagának is köszönhető, de erről majd lejjebb. :) Emiatt rengeteget elpazarolok belőle, és kicsit fáj a szívem érte. Inkább maradna egy kevés az üveg oldalán, minthogy mindig le kelljen törölgetnem fél adagnyi fölösleges krémet a kezemről.
Úgyhogy a csomagolás nem nyerte el a tetszésem, bocsánat. :)


Ahogy már írtam, nagyon folyós, ez a leghígabb alapozó/bb krém/cc krém, amivel eddig dolgom volt. Az illata krémes-enyhén gyümölcsös, nem túl erős, de felkenés közben azért érezhető, később viszont már nem.

Állandó problémám a Bourjois termékeivel, hogy nekem túl sötétek és túl sárgásak még a legvilágosabb színek is, sajnos ez a CC-re is igaz. A 31-es Ivory-tól is el tudnék képzelni valamivel világosabb és kevésbé sárgásba hajló árnyalatot, igaz, ez már egész közel jár a bőrömhöz, csak minimálisan üt el, némi púderrel és bronzosítóval könnyen korrigálható, de láthatjátok is lentebb. :)

CC krém nélkül:


CC krémmel:

A szemhéjamra nem került a termékből, azt ne nézzétek, csak mostanában valamiért rendre a csukott szemes képek sikerülnek elfogadhatóra. :)

Mint ahogy talán a képekből is kivehető, a bőrömet tekintve elég szerencsés vagyok, nincsenek nagyobb problémáim, amiket el kéne fedni, viszont némi színkiegyenlítésre szükségem van, valamint a hamvas, "porcelánbaba" finist is nagyon szívesen látnám viszont magamon. Az előbbire tökéletes lenne ez a CC, ugyanis éppen ennyi fedése van: a legminimálisabb maszkos hatás nélkül teszi egységessé a bőrt, de többet nem tud. Ha ettől picit többre lenne szükségem, korrektorral kellene kiegészítenem, mert építeni sem igazán lehet, és ami azt illeti, a benne található zöld, barack és fehér pigmentek hatékonyságában sem tudok hinni, én ezt szimpla marketingszövegnek tartom, nem is fecsérelnék rá több szót. :)
A finise nem a szívem csücske, nincs vele komolyabb gondom, de nem olyan üde, mint a Max Factor verziója. Ez jobban beleül a pórusaimba és önmagában nem olyan szép rajtam. De lehet, hogy ezzel kapcsolatban nekem túl nagyok az elvárásaim. :)

Érzetre egész kellemes, nem nehéz és nem szárít, viszont nem is hidratál, mint ahogy ígéri.

A tartósság nálam állandó probléma, ugyanis mindent előszeretettel felszív a bőröm, ez is láthatóan megkopik ebből kifolyólag 5-6 óra után, de a szín és finisbeli gondokhoz hasonlóan ez is orvosolható némi púderrel, azzal 8-9 órára is kitolható az élettartama.

És itt jön képbe a Max Factor Creme Puff, mert a CC-vel kapcsolatos mindhárom problémámon tud segíteni. Hiába majdhogynem színtelen az én árnyalatom a púderből, mégis "elsimítja" a túlzott sárgásságot és az enyhe sötétséget, továbbá megszépíti a finisét, fotókon látványosabb szebb vele a krém, mint nélküle. A tartósságáról pedig már írtam, arra is meglehetősen jótékony hatással van. :)
Teljes sminkben, púderrel-mindennel együtt itt láthatjátok a CC-t. :)

Összességében: Azt hiszem, a kedvelem a legmegfelelőbb szó a Bourjois CC kréme iránt táplált érzéseimre. Nem szeretem, mert szeretni a Max Factort szeretem, az egyszerűen szebb rajtam, viszont egy kis rásegítés igénybevételével már ezzel sincs nagyobb problémám, azonban újravenni nem fogom.

0 megjegyzés: