Augusztusi kedvencek

5:08 Varjúlány 0 Comments

Az augusztus főként munkával telt, amit nem bántam, de annak azért örülök, hogy szeptemberben előreláthatólag kicsit több alkalmam lesz kikapcsolódni. Ebben a hónapban a teendőim miatt a szokásosnál kevesebb időm volt a szépségápolásra, így most nem olyan sok termék kapta meg a kedvenc titulust, mint általában, de ami kedvenc, az tényleg kedvenc. :)


A Lush Eau Roma Water-t többször is dicsértem már, de jóformán életmenővé csak augusztusban vált. Nap közben is fújkáltam, de a sietős reggeleken is jól jött.
A Whoosh-t még év elején kaptam ajándékba egy rendelés mellé, azonban sokáig nem próbáltam ki, mert a márka másik tusolózseléje nem lett a kedvencem. Ez sem problémamentes, de határozottan megszerettem, bővebben is írok róla majd. :)


Az Essence két kifutó lakkját - nevezetesen a Heart Explosion-t és a Galactic Glam-et - nagyon megkedveltem, a minőségük nem kifogástalan, de szerintem gyönyörűek.


Én is kipróbálhattam a Realash-t, és nekem eddig bevált, határozottan hosszabbak lettek tőle a pilláim. Pirosítóként már sokadik hónapja szinte csak az Alverde krémes verzióját használom, igazság szerint most már csak azért, mert szeretném végre elfogyasztani.


Az ajkak terén most visszafogottabb voltam a szokásosnál, két kevésbé feltűnő, fényes kencét használtam, a Korres rózsás ajakvaját és a Bourjois Shine rúzsai közül a Grenade in árnyalatot.


A szemere általában a szürkésbarna Color Tattoo került, és bár eleinte komoly problémáim voltak vele, mostanra sikerült megszerettem az ArtDeco All in One spirálját. Kicsit drámaibb hatású, de pont ezért tetszik. :)


Az augusztus egyértelműen a fülbevalók időszaka volt, mindkettő a Claire's-ből származik, felváltva hordtam őket.

Nektek mik voltak a kedvenceitek?:)

0 megjegyzés: