Nivea Hawaii Flower & Oil tusfürdö és Napozás utáni zuhanyozás közbeni hüsítö testápoló

9:28 Varjúlány 0 Comments



Néhány hete kaptam tesztelésre a fenti testápolót és tusfürdőt, azóta szorgosan használom őket, így úgy érzem, már megérett a véleményem arra, hogy megosszam veletek. :)


A Nivea tusfürdőit korábban nagyon szerettem, de egy ideje megfeledkeztem róluk, magam sem tudom, miért.

A Hawaii Flower csomagolása mint láthatjátok, viszonylag egyszerű, de mégis kézre áll, nekem ez nagyon fontos. :)

Az illata engem semmilyen virágra vagy növényre nem emlékeztet, tipikus friss, vizes illat a nőiesebb oldalról megközelítve. Amit a legjobban szeretek benne, az az állaga, zselés-géles jellegű. Mivel nem túl folyós, kevés is elegendő belőle, nem fogy gyorsan.
Hidratáló hatást nem vettem észre, de én azt nem is várom el, viszont az biztos, hogy nem szárít. :)


A zuhanyozás közbeni testápolókat a megjelenésük óta ki akartam próbálni, de a polc előtt tanakodva mindig lebeszéltem magam róluk azzal, hogy nem lehetnek túl hatékonyak, nekem pedig az esetek többségében erőteljes táplálásra van szükségem.

A csomagolásra ebben az esetben is ugyanaz vonatkozik, mint a tusfürdőnél: viszonylag egyszerű, de kézre áll. Annak kifejezetten örülök, hogy alul nyílik, mert így nagyon könnyű kinyerni belőle a terméket. :)

Én így szoktam használni:
- lemosom a tusfürdőt
- nyomok belőle a tenyerembe és eloszlatom a bőrömön
- ugyanúgy lemosom, mint a tusfürdőt, és el is készültem :)

Az állaga nagyon érdekes, könnyed, szinte tejszerű, pillanatok alatt el lehet oszlatni és a víz is gyorsan oldja.
Az illata uborkára emlékeztet, de sajnos van némi férfias mellékjegye is, ami a bőrömön ráadásul fokozódik. Én este szoktam használni, ilyenkor nem zavar különösebben, de a nap folyamán nem érezném szívesen.

A hidratáló hatása ahogy sejtettem, nem a legacélosabb - legalábbis ennek a kifejezetten könnyű, nyári verziónak -, most a majdnem normál bőröm szinten tartására elegendő, viszont ha hűvösebb lesz az idő, biztosan le kell cserélnem. De ezt nem róhatom fel negatívumként, hiszen nem is ígér komolyabb táplálást.

Ti próbáltátok már valamelyiket?:)

0 megjegyzés: