Max Factor Glossfinity - Cerise

8:38 Varjúlány 0 Comments


A Max Factor Cerise fantázianevű lakkját már többször is láthattátok, először egy szerzeményes, majd a legutóbbi kedvences posztban, éppen ideje hát, hogy saját bejegyzést is kapjon. :)

Az üvege a szokásos Glossfinity, szögletes, egyszerű, szép. A hengeres kupakot sem gondolták túl, de szerintem pont jó így, ahogy a teljesen hagyományos ecsete is. Én általában a lapítottakat preferálom, de mikor ezzel festettem a körmöm, egyszer sem jutott eszembe, hogy lehetne ez is olyan kialakítású.




Az állaga inkább kissé híg, mint sűrű, de én kifejezetten könnyen boldogulok vele. Alapvetően narancsos piros, de nem mindig egyforma módon hajlik narancsba. Egy rétegben erőteljes narancs, azonban úgy még nem fed eléggé, két rétegben narancsos piros, de már egyértelműen piros, háromban viszont már csak éppen-éppen tűnik fel benne a narancs tónus. A képeken két rétegben láthatjátok. :)

Én a hidegebb és mélyebb pirosak kedvelői közé tartozom, de nyaranta azért még nekem is jól esik az ehhez hasonló "üdébb" pirosakat látni, ha a körmömre nézek.

Végül pedig a lakk legnagyobb erénye, a tartóssága: a képeken három napos, de két további nap elteltével is ugyanilyen makulátlan volt. Szerintem ez több, mint dicséretes. :)

0 megjegyzés: