Essence Colour & Go - Galactic Glam

7:34 Varjúlány 0 Comments


Azt hittem, a kifutó Essence lakkok közül csak kettőt fogok beszerezni, a már mutatott Heart Explosion-t és a Miss Universe-t, de a Rossmannban elsőként mégis a Galactic Glam került a kosaramba. Annyira különlegesnek tűnt már ott is, hogy képtelen voltam neki akár csak egy másodpercig ellenállni, pedig az üvegében közel sem tűnik annyira szépnek, mint amennyire felkenve az.


Az alapja enyhén zöldes kék, ez a már önmagában sem unalmas szín van megbolondítva rengeteg világoszöld és arany csillámmal.




Az állaga nem a legkönnyebben kezelhető, inkább három, mint két réteges és csupán másfél napot bír - ezek a száraz tények. Az összes többi pedig a képeken látható: elképesztő szín és még különlegesebb finis.

Nem tudom, hogyan oldották meg Essence-ék, és ezt sajnos a fotókon sem sikerült visszaadnom, de a csillámok felkenve szinte teljesen kiválnak-elkülönülnek az alapszíntől, így olyan hatásuk van, mintha ezernyi apró pöttyel lenne díszítve a lakk.

Ebből a színvilágból magasan a Galactic Glam a kedvencem, én azt mondom, ezért az árnyalatért érdemes kompromisszumokat kötni, csapjatok le rá, amíg még beszerezhető! :)

0 megjegyzés: