Catrice Crushed Crystals - Shooting Star

5:37 Varjúlány 0 Comments


Nagyon régóta halogatom már ezt a bejegyzést, de mivel ez az árnyalat a kifutó termékek között is szerepel, nem húzhatom tovább a véleményem megosztását.

Az üvegéről és az ecsetéről nem tudok újat mondani, ezért ezúttal át is ugrom ezeket. :)


A Shooting Star alapvetően pink, de a benne lévő mikrocsillámoknak hideg lilás, kissé gyöngyházas fényük van - itt kezdődnek a problémák.




A hideg fénynek köszönhetően nem lehet azzal vádolni, hogy egy átlagos, unalmas pink, de nekem éppen emiatt nem áll jól. Sajnos akárhányszor néztem a kezemre, mikor ezzel volt kifestve a körmöm, egyszer sem tudta elnyerni a tetszésem.

Ez önmagában talán még nem lenne tragédia, hiszem megeshet, hogy csak az én bőrszínemhez nem passzol, de sajnos a minőségével sem vagyok elégedett, egészen pontosan a tartósságával nem. Le kell szögeznem, hogy nagyon szeretem a Crushed Crystals családot, az eddig kipróbált árnyalatok közül egyikkel sem volt gondom, a piros a kedvenc lakkjaim között van, és a pink és a lila sem problémás. Ez viszont nagyon gyorsan elkezd pattogni, az első nap végére már legalább négy körmömről hiányzik a lakk fele, ami szerintem majdhogynem értékelhetetlen teljesítmény.

A képek közvetlenül lakkozás után készültek, és már ezeken is láthatjátok, hogy a hüvelykujjam végének egy kis felületéről sikerült megszöknie a lakknak.

Ezt most egyértelműen nem ajánlom, kifutó áron sem. :(

0 megjegyzés: