Essence Colour & Go - Miss Universe

10:43 Varjúlány 0 Comments


Az Essence Miss Universe lakkja a megjelenése óta csábít, azonban mivel a márka új generációs Colour & Go családja nekem nem vált be, rendre a polcon hagytam. Viszont amint megtudtam, hogy kifut, azonnal biztossá vált, hogy akciós áron be fogok szerezni belőle egyet, mert nem akartam a későbbiekben megbánni, hogy kihagytam.


Az üvegében még nagyon izgalmasnak tűnik, sötét kékeszöld alap világosabb kék és zöld csillámokkal, és némi időnként meg-megvillanó lilás játékkal.




Az állaga egy fokkal kellemesebb, mint a Galactic Glam-é, de ez sem terül szét szinte magától a körmökön.
Azonban nem ez, hanem a színe az egyértelmű csalódás számomra. Nem találom elég intenzívnek, a sötétsége ellenére rendre a fakó jelző jut eszembe róla. Ez az árnyalat szerintem akkor mutatna igazán jól, ha nagyon gazdag lenne, "belülről világítana", de sajnos az üveggel ellentétben felkenve már nincs így.

A fedése két rétegben elegendő lenne, de úgy még haloványabb, ezért a képek készülte előtt három rétegben festettem fel. Viszont mint ahogy Lumena javasolta a Twitteren, fekete alappal is használható, afölött két vékony réteg is elegendő a Miss Universe-ből.

0 megjegyzés: