Catrice My Satin Ballet Shoes

4:03 Varjúlány 0 Comments

A Catrice őszi rendezvényén kaptam ezt a lakkot, és bevallom, akkor nem éreztem különösebb késztetést a kipróbálására: sem a színe, sem a finise nem tűnt az én világomnak. Hetekig nem is vettem elő, majd egyszer mégis rászántam magam, és a felkenése után én csodálkoztam a legjobban rajta, de... tetszett. Annyira, hogy azóta már többször is sorra került.


Az üvege szögletes, a szintén szögletes kupak pedig levehető, mindent egybevéve egy fokkal szerintem mutatósabb, mint a márka "sima" lakkjainak külseje.
Az ecsete hagyományos, én a lapítottakat jobban szeretem, de ezzel is lehet boldogulni. :)




Leegyszerűsítve talán rózsaaranynak nevezhető a My Satin Ballet Shoes, de szerintem sokkal bonyolultabb ennél a meghatározásnál. Az alapja meleg rózsaszín némi rezes tónussal, ebben van néhány zöldbe hajló, hűvös arany darabka.

A finise úgy sejtem, nagyon megosztó lesz, mert nem teljesen homogén, kis túlzással közelről nézve párnanyomosnak is hihető. Pedig nem az, csak az arany részecskék miatt nem egyenletesen törik meg rajta a fény.

Két réteg szükséges belőle, az átlagosnál kicsit lassabban szárad, viszont tartósabb is, négy napot rajtam mindenfajta kopás nélkül kibír.

Én sem teljesen értem magam, de kedvelem ezt a lakkot, határozottan kedvelem.

0 megjegyzés: