Flormar Illuminating Primer Make-Up Base

4:31 Varjúlány 0 Comments


A decemberi kedvenceim között már szerepelt ez a primer, és a kedvenc titulus mellett azt a "dicsőséget" is a magáénak mondhatja, hogy a legsietősebb reggelek többségén is használom. Még a nagyon értékes percekből is érdemes szánni rá némi időt, tehát tud valamit . :)


Kezdjük az egyetlen gyengéjével, a csomagolásával. Egész mutatós és pumpás kiszerelésű, amiért tőlem általában piros pont jár, ez viszont sajnos nem egyenletesen adagol, van, hogy ötször-hatszor is le kell nyomnom, mielőtt kijönne belőle a termék. Ráadásul ha egyszer jön, akkor nagyon, lehetetlen szabályozni a mennyiséget.

Továbbá nem is túl strapabíró, a kupak nagyon vékony műanyagból készült, egyetlen egyszer ejtettem le, és azonnal megrepedt.


Maga a sminkalap viszont jóformán hibátlan. Tiszta, enyhén "zöld" illata van, felkenés közben még érezhető, később azonban már nem. Az állaga meglepően könnyed, szinte azonnal beleolvad a bőrbe, és közel sem olyan szilikonos érzetű, mint az általam korábban próbált ELF bázis.

Felkenéskor még a táplálás illúziójával áltat, de nem szabad bedőlni ennek, ilyet nem tud, ugyanakkor idestova két hónapnyi használat után sem fedeztem fel sem szárító, sem más kellemetlen hatást. :)

A neve fényt ígér, de valójában sem fényesebbnek, sem mattabbnak nem mutatja a bőrt, mint amilyen valójában. Ellenben a pórusok méretén finomít, és sokkal tartósabbá teszi az alapozót.

Állandó problémám, hogy a hol kevésbé, hol jobban száraz bőrömet hiába táplálom, a sminkem nem túl esztétikusan, foltokban beszívódik. Ennek a kiküszöbölésre tökéletes ez az alap, mert efölött a nap végén is ugyanolyan az alapozóm, mint felvitel után. Emiatt a szívem közepében a helye.

Biztos vagyok benne, hogy például a Flormár a többszörösébe kerülő Benefit primer többet tud ennél, de ez a nem csillagászati ára ellenére is jó... nagyon is jó.

Használtok valamilyen bázist?:)

0 megjegyzés: