Kék körömlakkok, amiket szeretek

1:00 Varjúlány 0 Comments


A kék lakkokkal kapcsolatban elég válogatós vagyok, nagyon kevés olyan akad, amire minden kétság nélkül azt mondom, hogy szeretem. Éppen ezért arra gondoltam, hogy a pirosak után ebből a színcsoportból mutatom meg a szívemhez legközelebb állókat, mert ha ezt a néhányat a kékségük ellenére még én is kedvelem, akkor szinte biztos, hogy majdnem mindenkinek a kedvencei lennének. :)


L'Oréal Mytic Blue: Sötét, metál finisű, igazán telt liláskék hibátlan minőséggel. Önmagában is szívesen viselem, de kék és ezüst sand lakkokkal kombinálva is jól mutat. :)

China Glaze Skyscraper:
Szintén liláskék alapú, de ez rengeteg apró ezüst csillámmal van dúsítva. Három rétegben az igazi, és bár számomra egy másik párosítás a "csillagos éjszaka", ez is arra emlékeztet.
A márka egyik legszebb lakkja, nem érdemes kihagyni még kék-kerülőknek sem.

piCture pOlish Freya's Cats: A legvibrálóbb, legelevenebb alapszínű kék, amit valaha láttam, és ezt még holo pelyhecskék is feldobják. Messziről észrevehető és semmi mással össze nem téveszthető, igazán egyedi körömlakk.


A-England Dancing with Nureyev: Annyira furcsa és minden harmóniát nélkülöző, hogy éppen ebből eredően szép. Vagy ha az nem, akkor izgalmas - ez elvitathatatlan érdeme.

Max Factor Royal Blue:
Az egyik legtöbbet használt lakkom, igazi alapdarab. Szeretem a sötétségét és a jó minőségét, de a legjobban talán mégis azt kedvelem benne, hogy nagyon sok mindennel kombinálható. Bármilyen ezüst vagy holo topperrel és sand lakkal kiegészíthető.

S-He 279: A világoskékek még távolabb állnak tőlem, mint a kékek általában, viszont ezt a babás árnyalatot nagyon gyakran előveszem. Kisebb glittereket tartalmazó fedőlakkokkal "finomabb" hatása van, nagyobbakkal és színesekkel viszont bohókássá válik.


OPI Tomorrow Never Dies: Eredetileg ki akartam hagyni, de mégsem éreztem az összeállítást teljesnek nélküle. A márka minőségére egy kivétellel nincs panaszom, viszont az az egy pont a Tomorrow Never Dies. Lehetne könnyebben kezelhető és sajnos elég sérülékeny is, a kisebb külső hatásoktól hajlamos le-lepattogzani.
Viszont a finisébe beleszerettem. Természetes fénynél enyhén lilába hajló kék, mesterséges világításnál viszont már sokkal inkább lila, és csak minimálisan kék. A hibái ellenére nem tudom nem szeretni.


Van kedvenc kék lakkotok?:)

0 megjegyzés: