Bobbi Brown szájfény - Rosy

0:43 Varjúlány 0 Comments

Amióta sminkelek, sejtem, hogy a klasszikus nude ajakszínek nem nekem valók. Jobban is érzem magam pirosas ajkakkal, de azért időről-időre mégis elgondolkodtam azon, hogy mi van, ha csak én látom rosszul, esetleg nem a megfelelő árnyalatokkal próbálkoztam.


Ha éppen egy drogériában bizonytalanodtam el, általában becsúszott egy újabb nude rúzs, ami ismét szörnyen állt, viszont amennyiben kicsit professzionálisabb környezetben (MAC, Bobbi Brown) történt ez, mindig határozottan lebeszéltek a világosabb színekről.

Egyetlen utat javasoltak, ha időnként mégis kevésbé hangsúlyos ajkakat szeretnék: egy nem túl erős fedésű, a szám színével megegyező szájfényt. Ez esetemben a Bobbi Brown Rosy lett, ami fakónak csöppet sem mondható, mégis ez az én "nude" árnyalatom.


Egyszerű, de masszív áttetsző tubusban érkezik jól záródó fekete kupakkal. Minimalista, de megkockáztatom, hogy a maga módján mégis mutatós.

A applikátora klasszikus formájú, viszont valamivel kisebb az átlagosnál. Eleinte kicsit kényelmetlen volt a használata, de könnyen megszokható. 


Én a kipróbálása előtt két dolgot hallottam a Bobbi Brown szájfényekről: nem ragadnak és mentolos illatúak. A Rosy-ra egyik sem igaz. Nagyon minimális "műanyag" illata van, nem a szívem csücske, de elviselhető. Az állaga pedig nemhogy nem ragad, hanem egyenesen tapad. De én pont ezt a tulajdonságát szeretem a legjobban.

Nagyon sűrű és koncentrált állaga van, ha nem étkezem, ahová felkenem, ott is marad. Tudom, hogy sokan nem kedvelik az ilyen kencéket, de számomra fontos, hogy ne keljen folyton azon izgulnom, vajon éppen merre jár a szájfényem. Ráadásul az ehhez hasonló állag sokkal ritkább, mint a (számomra) túl folyékony, ezért én nagyon örülök neki.


A színe pontosan olyan, mint a számé, így jóformán csak fényt ad, de abból olyat, amilyet a legjobban szeretek. Szinte tükrös hatású, homogén felületet képez - valamelyest ki is egyenlíti az ajkak redőit.

Csöppet sem tolakodó, nagyon erőteljes szemfestés mellett sem sok, de azért észrevehető, hogy ott van az ajkakon, és még rajtam sincs természetellenes, sápasztó hatása.

Azt nem merem kijelenteni, hogy hidratál, de arra esküdni mernék, hogy nem is szárít.

Nem biztos, hogy mindenkinek a szívébe lopná magát, de akik a sűrűbb állagot és az erőteljes, vizes fényű finist preferálják, azok mindenképp próbálják ki, mert bár nem olcsó, kifogástalan minőségű, bárhová bevethető, megbízható sminkre találtam a Rosy személyében.

0 megjegyzés: