Tavaszi kívánságlista

4:35 Varjúlány 0 Comments

Ugyan még várni kell egy kicsit a tavaszra, de én a hétvégén már összeszedtem, hogy hellyel-közzel miket szeretnék beszerezni a következő hónapokban. 

Ruhafronton mindenképp szükségem lenne egy-két újdonságra, leginkább egy átmeneti kabát kellene, de sajnos eddig sehol sem láttam olyat, ami tetszene. Az "álomdarabom" hideg színű, lehetőleg szürke, takarja a derekamat, valamint elegáns(abb) és lezser szettekhez is illik.
Én ezt nem érzem sok feltételnek, de eddig sajnos egyetlen megfelelőt sem találtam.



A Vögelében habarodtam bele ebbe a blúzba, szerintem gyönyörű a mintája, és a színösszeállítása is az én világom. Nagyon szeretném a szekrényemben tudni.


Egy könnyedebb sál vagy kendő is jól jönne, szintén a Vögelében bukkantam rá a képen láthatóra. Ennek is a színei és a mintája fogott meg, sötét és zöldes, tehát közel áll hozzám, mégsem komor.

A La Rosce-Posay hosszabbító spiráljával már jó ideje szemezek, a Glamour-napokra szerintem éppen ki fog fogyni a most használt Bourjois-m, és akkor ezzel tervezem pótolni.


A most kenegetett alapozómmal (krémes Yves Rocher) hadilábon állok, nem rossz, de az illatától már falra mászom, és lehetne tartósabb is.
A Rimmel újdonsága szerencsére van kellően világos színben és a teszter állaga is tetszett - tenni fogok egy próbát vele.

 
A Garnier 5 Second Perfect Blur azóta foglalkoztat, amióta Szandránál olvastam róla. A teljes árát kicsit sokallom, de ha akciós lesz, a kosaramba fog kerülni.


Az Essence újdonságai közül az ajakszépítő szájfényeket várom leginkább, azokból is a 02-es árnyalatot, mert ez azon ritka visszafogott színnek tűnik a képek alapján, ami még nekem sem áll rosszul. Remélem, élőben is ilyen lesz. :)

 

Akárhány helyről is hallom, egyszerűen nem tudom elhinni, hogy a Labello ajakvajai nemcsak aranyosak, hanem tényleg működnek - ebben a márkában én nem tudok bízni. De utána szeretnék járni a dolognak, és venni egyet, csak még azt nem tudom, melyiket. :)


A tavasz közeledte nekem a hajápolás- és formázás előtérbe kerülését is jelenti. Nekem egyedül az Elnett vált be a lakkok közül, és bár én kifejezetten kedvelem az illatát, legközelebb az illatmentes változatra szeretnék lecsapni.




Hiába mondogatom gyakran, hogy a piCture pOlish nem az én márkám, mégis szeretnék három lakkot tőlük. Nagyon.
Az Electric Dream-nek semmi köze hozzám, de olyan mesterien eltalált lakk, hogy muszáj látnom a körmömön, az O'Harát pedig még szeptemberben kinéztem, most már ideje megrendelnem.

Az Escapades a legfrissebb szerelmem. Csöppet sem tavaszi hangulatú, így lehet, hogy el fogom csúsztatni későbbre a beszerzését, de belátható időn belül biztosan kelleni fog.


Nem túl régen Jikka jóvoltából sikerlt hozzájutnom az első ILNP lakkomhoz (egy Black Orchid-hoz), és annyira megszerettem, hogy máris a Homecoming-on gondolkodom.


Eddig csak MoYou lemezeket használtam, de a Pet'la Plate több darabja is csábít, elsősorban a Flake No More és a Golden Russian.

Ti terveztek valamit beszerezni mostanában? :)

0 megjegyzés: