Januári-februári szerzemények

1:28 Varjúlány 0 Comments

Abban a hitben voltam, hogy idén még nem vásároltam sokat, de miután összeszedtem az újdonságokat, rájöttem, hogy az új beszerzések éppen elegendőek egy szerzeményes poszthoz, úgyhogy íme. :)


Január végén Pesten dolgoztam, és szakítottam egy kis időt egy Nailland látogatásra. Igyekeztem visszafogni magam, de így is vettem három lakkot, egy China Glaze Cha Cha Cha és két Golden Rose jött haza velem, a 07-es éa a 45-ös.


A Naillandnál összefutottam Edinával és Jikkával is, mindkettejüktől egy-egy lakkot kaptam, amit még egyszer köszönök. :)
A SpaRitual Spellbound Edina ajándéka volt, az ILNP Balack Orchid-ot pedig Jikkától vettem át.


Elfogyott az ajakradírom és az arclemosóm, így a Lush-ba is benéztem, a The Kiss radírra, az Aqua Marina arctisztítóra és egy Yog Nog szappanra csábultam el. Ezekről igyekszem minél hamarabb írni. :)

 

A Rimmel 60 másodperces lakkjai féláron voltak a DM-ben, és így nem tudtam nemet mondani két árnyalatra. A rózsaszínes körmök nagyon távol állnak tőlem, de a Portobello Pink már volt a körmömön, és érdekes módon tetszett, a világosabbat viszont félek felkenni, mert szinte biztos vagyok benne, hogy nem fogom szeretni. De egy esélyt mindenképp adni akartam neki.


Bálint-nap alkalmából meglepett az Essence egy marcipános csokival és egy rúzzsal (All you need is red), a rúzst még nem próbáltam ki, de a színe szimpatikussá teszi. :)


A téli leárazásokat szinte teljesen kihagytam, de a hónap elején a Vögelében csak rábukkantam két felsőre és egy sálra.

A képen látható réteges pulóver talán nem tűnik túl formásnak, de felvéve teljesen más, egyértelműen a kedvencem lett. :) Ott simul, ahol kell, és ott lazább, ahol arra van szükségem. A színe miatt nálam már eleve befutó, de a(z ál)rétegezése még érdekessé is teszi.


A sárga színnel nagyon furcsa a viszonyom, hol rá sem tudok nézni, hol kifejezetten szívesen viselném. Most az utóbbi korszakomat élem, ennek jegyében csúszott be ez az egyszerű, nem túl vastag pulóver.


Kötött sálra nem lett volna szükségem, még ha lazább is, de a fenti színébe belezúgtam. Viszonylag visszafogott fényes szálakat is szőttek bele, nem túl feltűnőek, de éppen annyi ragyogást adnak az anyagnak, amennyire nekem szükségem van az arcom közelében.

Vettetek valamit mostanában?:)

0 megjegyzés: