Elfogyott!#13

0:30 Varjúlány 0 Comments

Ismét rengeteg kencének értem a végére, ráadásul javarészt olyanokat fogyasztottam el, amikkel találkozhattatok már kedvences bejegyzésben. Lássuk, pontosan mik ezek. :)


A TBS tavaly karácsonyi vaníliavirágos testvaját nagyon szerettem, az illata, az állaga és a hatása egyaránt mesés volt. Kicsit nehezen adnám ki érte ismét az árát (a TBS-t még mindig túlárazottnak tartom), de előbb-utóbb megint megvenném, ha kapható lenne.

Kiürült a kedvenc samponom tubusa is, az Ever Rich magasan a legjobb sampon, amivel valaha dolgom volt. Még az én nagyon durva tapintású, vastag szálú, göndör és rettenetesen dús hajamat is képes valamelyest megfékezni, ráadásul érezhetően táplál.
Lassan nem csak ezt, hanem az egész családot balzsamostól-pakolásostól meg kell vennem újra, ha ez megtörténik, akkor végre szánok nekik egy saját posztot.


A Rose Jam-mel nagyon takarékoskodtam, mert bőven túllépi azt a határt, amit általában hajlandó vagyok kiadni egy tusfürdőért, de ennek az illatába sikerült belehabarodnom, és ami azt illeti, a nagyon tömény állaga miatt még majdnem gazdaságosnak is éreztem.

A Nonique arclemosót kedveltem, még az is lehet, hogy ismét keresztezni fogjuk egymás útját a közeljövőben, de a rózsaszín tubusos Nivea nekem még jobban bevált, úgyhogy egyelőre ahhoz térek vissza.


Az Eucerin olajtusfürdőt a végére szerettem meg igazán. Nekem túl semleges volt az illata, ezért nem tudtam rajongani érte az első pillanatoktól kezdve, de van más, amit tud, sokkal jobban, mint az illatos társai.
Amikor néhány napig Pesten tartózkodtam, ezt vittem magammal, és tényleg teljes mértékben kiváltotta a testápolót. Nem csak egy alkalommal, hanem folyamatosan - ez volt számomra igazán meggyőző.

Ha már finom illat: a Palmolive ebben jeleskedett. Enyhén gyümölcsös, teára emlékeztető édeskés illata volt, élményszámba ment a használta. Ezen kívül másban nem jeleskedett, de nem is volt problémám vele.


A kedvenc szájfényemnek, a Bobbi Brown Rosy-nak is a végére értem. Nagyon-nagyon sajnálom, mert nekem ez volt a tökéletes visszafogott ajakszín. Vidékiként jelenleg nincs lehetőségem újra megvásárolni, de amit lesz, a borsos ára ellenére megteszem.

A Maybelline Rocket szempillaspirálom sem bírta már tovább, nem volt rossz, de minél többet használtam, annál kevésbé szerettem. Számomra nagyon nagy mínusz volt a nehézkes lemosása, és ezért cserébe nem tudott semmi különöset, átlagos pillákat lehetett elérni vele.


A NYX HD korrektor és a Catrice Vitamin Lip Treatment egyszerre adta fel a harcot, a korrektorból már tűkön ülve várom az utánpótlást az ebay-ről, a szájfényre pedig lecsapok, amint járok Catrice harmadik méter közelében.


A kedvenc hajlakkomból két kiszerelés, egy nagy és egy kicsi is kiürült. Nem kérdés, hogy megint egy Elnett mellett döntök, azonban azt hiszem, most teszek egy próbát az illatmentes változattal.


Számomra a Popcorn ajakradír volt a leghatékonyabb dolog a cserepes, száraz ajkak megelőzésében. Most egy másik Lush radírt használok, de azt hiszem, hamarosan vissza fogok térni ehhez, mert érezhető a hiánya.

A Rexona Maximum Protection családjából több verziót is kipróbálhattam, és bár mindegyikkel elégedett voltam, a legjobban ezt a változatot kedveltem meg. Ennek volt a legsemlegesebb illata, és dezodorból én pont ezeket szeretem.

Ti fogyasztottatok el valamit mostanában?:)

0 megjegyzés: